Силиконови устни, смяна на визията и модно ноу хау

Тази събота зрителите ще видят и новото изкушение на Ина Дякова, което тя скри от съпруга си Боби Дяков

Реклама

Новият имидж на Деница, уъркшопът на Асдис Ран и тайната на Ина Дякова са само част от нещата, които зрителите ще видят в поредния епизод на "Нашите момичета: Футболни съпруги" тази събота, 12 декември от 16 ч. по bTV.

Деница ще отведе зрителите при личната си дизайнерка и ще стане ясно какво иска да скрие красивата половинка на Георги Бачев от погледите на почитателите си. Всяка една жена си има довереник. За Деница това е модната й дизайнерка. Футболната съпруга има проблем с... бричовете. Комплексира ли я това, как преодолява проблема си и какъв нов стайлинг да избере са въпросите, които двете обсъждат, за да изградят правилната концепция. Деница вече е майка и трябва да изглежда по-женствена и по-изискана.

Симона Първанова ще разкрие тайната за своя възход, въпреки раздялата със Славчо Тошев. Зрителите ще разберат защо успява във всичко, с което се захване, и кои са духовните й учители. В този епизод тя ще разкаже как започва денят й, как медитацията я зарежда с позитивизъм, как духовният живот я поддържа в отлична форма, за кого и за какво са молитвите й, коя е голямата й опора в живота.

Тази събота зрителите ще видят и новото изкушение на Ина Дякова, което тя скри от съпруга си Боби Дяков. Силиконовите устни. Тайно от съпруга си, но подкрепена от майка си, тя се разходи до козметичното студио. Болезнено и неприятно е, но както е казал народът - "трай, бабо, за хубост”. Какъв е резултатът, зрителите ще видят в новия епизод на "Нашите момичета: Футболни съпруги".

Исландският фотомодел Асдис Ран ще проведе телевизионен уъркошоп по холивудски на тема ”Защо успявам аз и как да го направиш ти”. Ледената кралица е като вулкан в бизнеса – инициативна, амбициозна и целеустремена. Каква е стратегията на красавицата и как изгражда бизнеса си на фотомодел в световен мащаб, ще разкрие самата тя. Разказът на исландката ще се превърне в истинско училище за младите и амбициозни българки.