Фолкдивата Анелия гост на фотосесията на Деница и малката Далия

Още две "наши звезди" на хоризонта

Реклама

Тази събота, 14 ноември зрителите ще видят още от интересните истории на "нашите момичета". Какво обижда и разгневява футболните съпруги, какво приятелство свързва половинката на Георги Бачев – Деница и фолкдивата Анелия, и кои са новите звезди в отбора на риалитито, ще стане ясно на 14 ноември от 16.00 часа.

Елена аут от ВИП ложата

Явно хубавата Елена е позабравила детските си спомени от циркови представления, защото от миризмата на камили вече й се гади, а манежът съвсем не я изпълва с умиление. В седмия епизод на предаването зрителите ще видят как съпругата на Данчо Тодоров демонстративно ще напусне цирка, който е домакин на грандиозното събитие по връчването на наградите за „Най-добър попфолк клип”. Елена е поканена специално от приятелката си Алисия, също небезизвестна футболна съпруга, в чийто клип участва „нашето момиче”. Поводът за гнева на Елена е не само хаотичната организация на събитието, но и силното разочарование и обида от факта, че са пропуснали да й предвидят място във ВИП ложата, което е предостатъчно основание за хубавицата да напусне събитието още преди официалното му откриване, отсичайки категорично, че там определено не е нейното място.

Двоен фотодебют за Деница и Далия

Докато Елена превъзмогва разочарованието си, съпругата на Георги Бачев – Деница, приема с радост покана за участие във фотосесия на популярно списание за майки, заедно с шестмесечната си дъщеричка Далия. Това е първата професионална фотосесия и за двете, но мама Деница определено се вълнува повече за представянето на малката моделка, отколкото за своето собствено и по този повод е подготвила внушителен брой бебешки тоалети за кадрите.

Специалният гост на фотосесията е фолкдивата Анелия, която се оказва най-добрата приятелка на Деница от детството. Двечките израснаха пред очите ми, почти всяка вечер се събираха вкъщи, потвърждава близостта между тях майката на Деница, която също е ангажирана с фотосесията, оказвайки ценна логистична подкрепа.

Още две "наши звезди" на хоризонта

Броят на титулярките в отбора на футболните съпруги нараства с още две в този епизод на предаването. На терена на "Нашите момичета" изгряват звездите на Ина Дякова – съпруга на футболиста от "Славия" Боби Дяков, и Цветелина – приятелката на Живко Динев от футболен клуб Сливен. Общото между двете е, че са безспорно красиви "миниатюрни дами". Но двете определено се различават по темперамент. Докато Ива Дякова смело решава да атакува призовите места в конкурса "Мисис България" само година и половина след раждането на сина си, Цветелина предпочита да върти омлети и мусаки, за да угажда на приятеля си вкъщи.

По какво още си приличат и се различават футболните съпруги в Сливен и София, зрителите ще разберат тази събота от 16 ч. по bTV.