Диети, актуални прически и конкусри за красота

Симона разкрива истината за раздялата си със Славчо

Реклама

Подробности от раздялата на Симона и Славчо и любопитни кадри зад кулистие на "Мисис България" зрителите ще видят в новия, осми епизод на "Нашите момичета: Футболни съпруги" тази събота, 21 ноември, от 16 ч. по bTV.

Симона разкрива истината за раздялата си със Славчо

Дали Симона Първанова е зарязала дългогодишния си приятел, вратаря Славчо Тошев, заради неговия популярен колега Николай Михайлов, зрителите ще разберат в осми епизод на "Нашите момичета: Футболни съпруги" по bTV. Ревност, служебни ангажименти или недоразумение са причината да пропадне дълго уговаряната рекламна фотосесия на сексапилната водеща и скандалния вратар ще стане ясно тази събота, 21 ноември, от 16 ч.

Ина Дякова се бори за титлата "Мисис България"

Камерата на предаването ще влезе и зад кулисите на конкурса "Мисис България", в който за короната се бори и едно от нашите момичета, съпругата на футболиста от "Славия" Боги Дяков - Ина Дякова. Председател на журито е небезизвестната футболна половинка – Елеонора Манчева. Има ли толеранс между футболните съпруги или Елеонора Манчева държи да остане единствената "Мисис" футболна съпруга? Какво се шушука в съблекалните на конкурса и дали силиконът отново ще победи в конкурс за красота – гледайте тази събота в 16:00 часа по bTV.

Всички почитателки на бързото отслабване и светкавичния обем на косата ще научат любопитни факти за нови процедури, изпитани лично от футболните съпруги.