Happy birthday, букет за изненада и крoше за злобарите

След старта на поредицата екипът получава обаждания от футболни половинки, кандидатки за телевизионна слава

Реклама

Тази събота, 24 октомври от 16 ч., във "Футболни съпруги" зрителите ще видят още интересни истории от живота на нежните половинки на футболистите. Какво ги прави щастливи и какво ги изкарва извън равновесие?

Пажин в "приятелски мач” с тъщата

Зрителите ще станат свидетели на изключително сериозната подготовка на Предраг за "приятелския мач" с тъща си, която идва на гости в България. Той я посреща с огромен букет на аерогарата, при вида на който тя грейва от изненада и щастие, а на Пажин цялата тази ситуация нявява мили спомени за първата им среща, когато Наталия организира семеен обяд, за да го запознае с родители те си. По време на срещата той е толкова притеснен, че приборите в ръцете му не спират да треперят, защото по това време той все още е женен за друга жена и му е много трудно да убеди родителите на Наталия, че намеренията му към нея са наистина сериозни.

Елена: Слава Богу, Данчо все още ми има доверие

Междувременно зрителите ще видят как Елена се подготвя за кандидатстудентските си изпити по актьорско майсторство, наблягайки на пластиката на движенията и танците. Тя е наела специална зала и професионална танцьорка, с която тренира хореографията на изпитния си танц.

В паузата между тренировките коментира злобните писания в "жълтата преса" по нейн адрес, но след още няколко крошета по боксовата круша се успокоява и добавя, че Слава Богу, Данчо й има доверие и дори й посвещава гол в отговор на хапливите мълви.

Асдис - вечната "сексбомба", а Гари - резерва

Четвъртият епизод ще покаже още как зашеметяващата исландка ще добави към колекцията си от титли и приз за "Най-секси блондинка", от специалното празненство на „сексбомбите”. Гари наблюдава отстрани триумфа на съпругата си, отпивайки чаша студена вода и размишлявайки върху лошия късмет във футболната си кариера.

Симона с "Happy birthday" за бюста си

Всеки човек има паметни дати в живота си, а в поредния епизод на „Нашите момичета”, зрителите ще научат коя е една от най-значимите дати в живота на бившата футболна половинка Симона. Сексапилната ТВ водеща с гордост обявява датата 26 юни за особено важен ден, защото тогава се е „родил” силиконовият й бюст. Тя ежегодно отбелязва датата с празненство, специални подаръци и послания за естетичния си хирург.

Две "сливенски перли" - футболни съпруги

След старта на поредицата "Нашите момичета: Футболни съпруги" екипът получава обаждания от футболни половинки, кандидатки за телевизионна слава. Провокирани от лайфстайла на известните си вече колежки, футболните половинки, които се свързват с предаването, настойчиво желаят да покажат блясъка на личната си слава в собствените си градове. Сред многото кандидатки екипа избира две красиви "сливенски перли", които зрителите ще имат възможност да видят в следващите епизоди.