"Скритите оръжия" на футболните съпруги

И още: Една нова звезда изгрява на хоризонта сред футболните съпруги

Реклама

Тази събота, 7 ноември от 16:00 ч., зрителите ще видят още от личните истории на "нашите момичета". Какво ги амбицира постоянно да се усъвършенстват не само физически, но и интелектуално, разчитат ли изцяло на съпрузите си или предпочитат да бъдат самостоятелни и силни жени и какви са "тайните оръжия", на които разчитат в кризисни ситуации, ще стане ясно в епизода.

Наталия с изстрел право е десетката

Наталия Пажин не се церемони - тя умее да стреля право в десетката – и в буквалния, и в преносния смисъл. Перфектната визия на украинката успешно заблуждава зрителите, че "скритото" й оръжие са единствено добрият грим и марковите дрехи. Наталия ще опровергае това.

Съпругата на Пажин определено е достойна за индианското прозвище "поразяващата ръка" що се отнася до точната стрелба по мишени. В Украйна брюнетката е боравила неведнъж с "Макаров" и този опит я провокира отново да провери точността на мерника си на стрелбището. Колко пъти Наталия ще успее да уцели десетката и дали неподозираните й умения предизвикват известна доза притеснение у съпруга й, както и защо по-скоро повече й подхожда прякорът "поразяващата уста" и каква според нея е разликата между украинките и българките в избора им на мъже, също ще стане ясно в епизода.

Деница на фитнес и уроци по испански

От своя страна Деница предприема сериозни мерки както за физическото, така и за интелектуалното си усъвършенстване. И то не защото й липсват красота или ум, а защото взискателният й съпруг - треньорът Георги Бачев, я провокира постоянно да си поставя все по-високи цели. Шест месеца след раждането на дъщеря си Далия, Деница е в такава физическа форма, че спокойно може да се появи и на модно дефиле, стига да поиска. Нашето момиче обаче прави фитнес тренировки по четири пъти в седмицата. Признава, че съпругът й е пестелив в хвалбите и по-скоро е склонен да критикува с "Можеш и още", отколкото да се възхити на очевидните й постижения.

Освен с постигането на перфектна визия, Деница полага и много усилия в усъвършенстването на познанията си по испански. Зрителите ще имат възможност да видят колко "прилежна ученичка" е хубавицата по време на урок. А дали испанският й е нужен само, за да чете модни списания в оригинал, зрителите ще разберат тази събота от 16 ч.

Мартина "на пръсти" всяка сутрин точно в 7

Една нова звезда изгрява на хоризонта сред футболните съпруги. Това е Мартина, екзотичната приятелка на Ивелин Янев, с прякор "Мечката" от футболен клуб "Сливен".

Мартина ще посрещне екипа на предаването в дома си в 6 сутринта със свенлива усмивка, украсена от куп очарователни лунички. Всяка сутрин красавицата е на крак още в ранни зори и се разхожда между стаите на пръсти, защото междувременно нейният любим "Мечо" си доспива. Причината за ранното ставане на очарователната футболна половинка е залегналият в ежедневната й програма фитнес точно в 07.00 часа, но не за да тренира, а за да работи.

Какви са причините половинката на футболиста да работи въпреки съвместното им съжителство, как съдбата преплита пътищата на Ивелин и Мартина и какви са очакванията на нежната половинка от връзката им, зрителите ще видят в предаването.

Колко са всъщност децата на Асдис и Гари?

Зрителите на предаването вече имаха възможност да се запознаят с очарователните хлапета на Асдис Ран и Гари Гунлаугсон. Цели две на брой! Дали обаче това е пълният списък на семейството ще стане ясно в шестия епизод, когато съпрузите предприемат семеен шопинг за предстоящия сезон. Асдис не крие, че има и по-голям син, който живее в Исландия. Но дали добавянето на 12-годишния Робърт към родословното дърво ще го направи завършено, ще стане ясно тази събота.

Освен на обновен гардероб, семейството се радва и на други нови придобивки. Най-сетне поостарелият автомобил, предоставен от клуба на екс-футболиста, е заменен с лъскава семейна кола. Асдис е във възторг, защото вече няма да й се налага да се срамува от лошия външен вид на возилото си. С новия автомобил съпрузите планират да заминат на романтичен уикенд в Гърция, а малките исландчета ще останат под зоркото око на майката на Асдис, командирована специално за случая.