Раздели, холивудски амбиции и скокове с парашут

Тази събота, 31 октомври от 16 ч., зрителите ще се срещнат отново с "нашите момичета"

Реклама

Симона: Не става дума за изневяра, Славчо ме лъжеше!

"Твърдеше, че го прави, за да не ме нарани. Това е смешно оправдание!", коментира Симона в поредния епизод. Секси блондинката разкрива още много любопитни подробности за дългогодишната си връзка с ексвратаря на "Ботев"-Пловдив. Какви са причините за раздялата им, които двамата ще споделят пред камерата посредник и има ли все още шанс да заживеят отново като щастлива двойка, зрителите ще разберат тази събота.

Асдис към "червения килим" на Холивуд

Асдис Ран се подготвя за професионален пробив в Холивуд като модел или като актриса, зависи от атрактивността на предложенията, които очаква да получи бляскавата исландка. В новия епизод Асдис разказва за последното си пътуване до "меката на звездите" и за срещите си с ВИП персони от величината на Джери Брукхаймър и Куба Гудинг Джуниър, без да крие, че холивудското ежедневие не е много по вкуса й.

"Аз съм по-земна. Освен това отговорността ми към семейството е приоритет", обобщава красавицата. Какво още сподели за България и коя дестинация ще избере за кратката семейна почивка, ще стане ясно в предаването.

Аделина - екстремистка, но не и в брака

Тази събота бившата манекенката и съпруга на бившия национал Росен Кирилов - Аделина, ще изненада зрителите с признанието, че зад привидно спокойния й и уравновесен нрав наднича една истински екстремна персона, почитателка на силните изживявания, сред които сковете с парашут. На това учи още от малка и дъщеря си Кристи, на чийто полет с бънджи зрителите ще станат свидетели в епизода.

Колкото до брака й – хармонията в него е контрапункт на всичко екстремно. И тя, и Росен се чувстват още по-щастливи, че имат повече време един за друг след края на активната му спортна кариера.

Наталия между любимия и новата си страст

Ако не всички украинки са романтични и страстни, Наталия Пажин със сигурност не е от тях. Тя очевидно знае как да поддържа тръпката и любовта на любимия. В епизода зрителите ще видят как красавицата се подготвя за романтична вечеря с любимия Пажин, което ще разнежи Предраг и той откровено ще сподели, че се чувства напълно готов за още наследници. Чака единствено "шефа на семейството" (Наталия) също да прегърне идеята.

Какви обаче са приоритетите на нежната му половинка в момента и ще успее ли новата страст на Наталия - ездата, да надделее над желанията на съпруга й, зрителите ще научат в новия епизод.