Бъдете с "Море от любов" и на Нова година

Прочетете повече за историите в последното издание на предаването за 2011-а

Реклама

В навечерието на Нова година ще ви запознаем с Пламен и Поля. Той е от Плевен, тя – от Павликени. Двамата са заедно от 5 години, но преди 3 месеца се разделят. Макар Поля да е 11 години по-голяма от Пламен, той е твърдо убеден, че именно тя е половинката му.

Във втората история ще ви срещнем с Павел и Лиляна. Павел е от София, но от 8 години живее в Атина. Лиляна живее в Пазарджик. Заедно са повече от година и половина, но от около 20 дни са разделени. Как се случва това на фона на разстоянието, което ги разделя и каква е причината Павел да отправи публично извинение към Лиляна и нейната майка, предстои да разберем.

И за финал, ще ви разкажем историята на Десислава и Росен от Плевен. Двамата са заедно от 2 години и имат дете на 7 месеца. Трудностите обаче възникват от предизвикателствата на съвместното им съжителство. Изтощена от ролята на балансьор в отношенията между Росен и 15-годишната й дъщеря от първия брак, Десислава потърси нашето съдействие. В студиото дойде както Росен, така и дъщерята на Деси.

Успяха ли двамата да намерят път един към друг, гледайте на 31 декември от 18 ч., по bTV.