Мъж на два пъти прави опит за самоубийство след раздяла

В рамките на 2 седмици той поглъща отрова и се прострелва с газов пистолет

Реклама

Тази събота, 28 януари, ще ви запознаем със Станислава и Илиян. Тя е от Монтана и след раздялата си с Илиян отново се връща да живее там. Илиян е 17 години по-голям от Станислава и всъщност дори е съученик на нейната майка. Въпреки това, преди 3 години двамата се влюбват и почти веднага заживяват заедно в София. Проблемът в съвместното им съжителство се оказва обаче 7-годишният син на Станислава от друг мъж...

След това ще ви разкажем историята на Красимир и Анатолия. След 8-годишна връзка дълго трупаните огорчения, удари и обиди, загнездили се в душата на Анатолия, вземат превес и тя решава да напусне Красимир. Шест месеца след раздялата им, все още без да осъзнава истинските причини, довели до решението й, Красимир потърси помощта ни.

И за финал - ще се срещнете с Димитър и Елисавета от София. Двамата са заедно от 2 години, но преди 2 седмици Елисавета напуска Димитър. Това развитие на нещата очевидно го шокира, след като на два пъти той прави демонстративни опити да сложи край на живота си. Веднъж, като се прострелва с газов пистолет пред очите на ужасената Елисавета и малко след това - като поглъща отрова.