Четири талантливи млади изпълнителки - в студиото на "Море от любов"

Те ще поздравят своя любима преподавателка с едно изпълнение на "Честит рожден ден"

Реклама

Тази събота, 15 януари, ще видим какво събра в студиото четири от най-талантливите млади български изпълнителки - Валентина Димитрова и Гергана Коева от "Гласът на България“ и Преслава Пейчева и Кремена Димитрова от “Music Idol”. Ще чуем едно великолепно изпълнение на "Честит рожден ден” - поздрав за тяхна любима преподавателка.

Цялата история всъщност започва с ентусиазма на една група дами от Добрич, които наричат себе си "Хор на майките“. Те определено умеят да се забавляват и да създават добро настроение, а поводът да потърсят Наталия Симеонова и екипа на шоуто е наближаващият рожден ден на една от тях - Милена, която освен най-добра тяхна приятелка, всъщност е и един от най- добрите музикални педагози в страната.

Ще видим и историята на Татяна и Тодор от Шабла. История за любов, оцеляла цели 20 години, възродена и избухнала с нови сили цели 18 години по-късно. Любов, поддържана през всичките тези години, единствено от топлината на спомените, олицетворени от едно малко черно моливче за очи.