Топи ли се ледът в сърцето на любимата след абсурдни обвинения?

И още - как се изглаждат отношения, изпъстрени със скандали

Реклама

За начало в предаването тази събота, 10 декември, ще ви запознаем с Християн и Мирослава от с. Конаре, близо до Добрич. Шест месеца след тяхната раздяла Християн потърси помощта ни, тъй като се чувства неспособен да стопи леда в сърцето на любимата жена. За Мирослава обаче се оказва прекалено трудно да прости пълното му абдикиране от ролята на баща и съпруг, както и абсурдното обвинение в кръвосмешение, насочено към нея и вуйчо й. Ще помогне ли нашата намеса, предстои да разберем.

След това ще се срещнете със Светлана и Георги от Варна. Светлана е бременна в осми месец с второто си дете, безкрайно щастлива и силно влюбена в съпруга си. Тя ни потърси, за да изненадаме заедно любимия й мъж в навечерието на един много скъп семеен празник.

И за финал ще ви разкажем историята на Илия и Невена от Добрич, които са заедно от пет години и имат дъщеря на три години. Отношенията им, изпъстрени от скандали, породени от ревността на Илия, често са придружени от раздели за по няколко месеца. Броени дни след поредното им сдобряване Илия обещава това начало да бъде различно. Единственият начин да убеди любимата жена в искрените си намерения за промяна е да изпълни едно нейно съкровено желание. Какво е то, ще разберем в събота от 18 ч. по bTV.