Райна - гост изненада в "Море от любов"

Поканата е от героиня в шоута, която иска да направи изненада на любимия си

Реклама

Тази събота, 17 декември, специален гост в предаването е певицата Райна. Тя е в студиото по покана на екипа и молба на една от героините в шоуто. Мария, според която думите не са достатъчни да опишат любовта й към Александър, реши да го зарадва със среща на живо с една от любимите му български изпълнителки.

От 18 ч. в предаването ще видим още:

Историята на  Цецо и Галина. Двамата са заедно от 2 години и имат прекрасна дъщеря – Криси, на 6 месеца. Потърси ни Цецо, нетърпелив да сподели взривоопасния коктейл от чувства, съпътстващи нестихващата му любов към Галина.  Ще научим историята на едно необичайно предложение за брак с шампанско и папионка, вместо пръстен...

После ще се срещнем с Атанас и Нели от Провадия, чието семейство е пред раздяла в резултат на тежките условия на живот и невъзможността Атанас да си намери работа в града, в който живеят. Принудителното отдалечаване от съпругата му Нели и 5-годишната им дъщеря ежедневно обезкуражава Атанас и подлага под съмнение устойчивостта на общото им бъдеще. Отчаян и обезверен, той потърси нашата помощ.