Истинската любов измъква една жена от света на платената любов

Гледайте "Море от любов" на 7 януари от 18ч.

Реклама

Тази седмица ще ви разкажем историята на насилник, омаловажаващ белезите и раните, нанасяни от него върху семейството му години наред. Героите ни се казват Валентин и Светослава. Двамата са заедно от 12 години и имат 5 деца. Преди година чашата на търпението на Светослава прелива и тя напуска Валентин. Оттогава, отчаян и обезверен, той всячески се опитва да си върне семейството.

След това ще ви запознаем с Валери и Сабрина от София. Двамата са заедно от 2 години, но от около месец са разделени. Причината - натрапчивата ревност на Валери, която в крайна сметка, довежда до провала на връзката им. Окончателно ли е решението на Сабрина да напусне Валери, ще разберем заедно тази събота.

И за финал - историята на една неукрепнала още любов, която обаче е в състояние да променя животи. Героите в нея са Георги и Маринела. Те са заедно от 3 месеца и твърдо вярват, че силата на любовта им е в състояние да промени съдбите им завинаги. За Георги Маринела е жената, подала му ръка в момент, когато е загубил всякаква надежда. За Маринела той е мъжът, заради когото би променила живота си. Под промяна тук разбираме окончателно скъсване със средата и света, в който е живяла досега – светът на платената любов...