За раздялата, причинена от немарливо отношение към любимия

Гледайте ни и тази събота, 21 януари, от 18 ч. по bTV

Реклама

Тази събота, 21 януари, ще ви разкажем истории, в които основен лайтмотив е раздялата, причинена от немарливото отношение към половинките.

За начало ще ви запознаем с Васил и Поля. Двамата са заедно от 3 години и половина, но скоро тя слага край на отношенията им. Напълно объркан и отказващ да приеме решението й, Васил потърси помощта ни. Дали непрестанната му ревност, липсата на романтични жестове към половинката му или пък пристрастеността му към хазарта, са водещи в категоричното решение на Поля да го напусне, ще разберем от самата нея.

След това ще се срещнете с Кремена и Стефан от Пазарджик. Фриволното поведение на Кремена към представителите на другия пол постепенно отдалечава любимия мъж от нея и след връзка от 7 месеца и половина той слага край на отношенията им. Като продължаваща да чувства силна привързаност към Стефан, ден преди рождения му ден Кремена ни изпрати с едно топло и вълнуващо послание в последен опит да разтопи леда в сърцето му.

И за финал - историята на Евгени и Аксиния от Плевен. Преди 3 месеца в живота им се случва нещо прекрасно - ражда им се дете. Преди два месеца обаче, разяждана от съмнения, че не е единствената жена в живота на Евгени, Аксиния го напуска. Съкрушен и напълно безпомощен да живее без любимата жена и малкото им бебе, Евгени потърси екипа ни.

Не пропускайте "Море от любов” и тази събота от 18 ч.