Две истории, започнали в интернет

Тази събота в "Море от любов"

Реклама

Тази събота в предаването ще ви разкажем две истории, започнали в интернет, осъществили се в реалния живот и превърнали се в две от най-красивите и вълшебни приказки за героите в тях.

В първата история  ще ви запознаем с Дани и Пламен от Варна. Запознават се преди четири години в интернет, но тогава и двамата са обвързани. Лятото на 2009 г., вече свободни, те решават да излязат на кафе и от този момент са неразделни. От октомври същата година заживяват заедно. Дани ни потърси в навечерието на заминаването на Пламен за Англия. Поводът ще разберем от самата нея.

Във втората история  ще ви срещнем с Мария и Ислам от Варна. Тя е българка, той - египтянин. Тяхната приказка започва преди четири години в интернет и продължава и до днес. В момента двамата са щастливо женени и отглеждат две годишния си син - Рами. Единствената сянка в отношенията им е непреклонната решимост на майката на Мария да не приема съпруга на дъщеря си. Изгубила всякаква надежда за стопляне на отношенията между  майка й и любимия й съпруг, Мария потърси нашето съдействие.