ФСБ в "Море от любов"

Във втората история ще станете свидетели на дълго обмислян заговор, успешно осъществен със съдействието на екипа на предаването

Реклама

Тази събота в "Море от любов” за начало ще се потопим в дълбините на голямата българска музика с помощта на музикантите от ФСБ. Преди известно време излезе техният нов албум. Те пишат своята музикална история вече 35 години и нито за миг не са спрели да бъдат адекватни на времето, в което живеят и създават музика. Ето защо, решихме да ги поканим, за да чуем на нашата сцена изпълнението на едно от новите им парчета - "Навярно”.

Във втората история ще ви направим свидетели на един дълго обмислян заговор, успешно осъществен със съдействието на екипа ни. Героите в нея са Милка - на 29 г. и Николай - на 37 г. Те имат две деца, заедно са от 6 години, но нямат брак, макар че Милка винаги се е надявала да получи предложение от Николай. Той така и не събира смелост да го направи. Нейните съкровени блянове обаче не остават скрити за Тодор, техен добър приятел. Той, заедно с група от 30 приятели от Бяла Слатина, решават да изненадат двамата влюбени, като организират сватбата им. Затова т.нар. "младоженка" разбра едва в деня на самата церемония, а бъдещият й съпруг пък въобще не подозираше нашето участие.

Гледайте  ни, за да видите как след три месеца подготовка и конспирация завладяла цял един град, нищо неподозиращата Милка се озова на собствената си сватба.