Колко променя любовта?

Ще овладее ли Иван ревността си? И още: един съпруг ще направи незабравима изненада любимата си жена

Реклама

В първата история тази събота, 21 юни ще ви запознаем с Иван и Милена от Варна. Той е на 24 години, а тя на 23. Двамата имат връзка от година и половина и затова време много пъти са се разделяли. Причините за техните раздели се корени преди всичко в характера на Иван, който е много ревнив, а към сцените на ревност той прибавя и непрестанните критики и забележки към Милена.

Търпението, което Милена проявява се изпарява, когато при един от поредните им спорове Иван не успява да овладее нервите си и й удря шамар. След тази сцена двамата отново се разделят. Два месеца по-късно обаче, Милена е простила на Иван и е готова да опитат отново. Този опит продължава десет дни, след което раздялата по между им отново е факт. Въпреки че Милена все още обича Иван, тя усеща, че несъответствията по между им са много повече.

Към "Море от любов" се обърна Иван. Той осъзнава грешките, който е допуснал, както и факта, че човека който наистина обича е Милена. Именно за това той усилено опитва да контролира чувствата в себе си. Усещайки, че в него има някаква промяна, той вярва, че връзката му с Милена може да започне наистина отначало. Защото когато човек обича истински, той е готов наистина да се промени!

Във втората история

ще ви срещнем с Константин и Мариана. В момента той е на 36, а тя - на 29. Двамата се запознават на един концерт, където имат обща работа. Още при първата им среща става ясно, че чувствата между тях са повече от колегиални. Постепенно двамата се опознават все повече и повече. Стават гаджета и още в самото началото Константин заявява на Мариана, че един ден ще се ожени за нея. А денят е 18 май 2003 година - тогава двамата стават мъж и жена. Не след дълго идва и радостната новина, че очакват дете. Но това всъщност ще се окаже най-голямата им житейска борба, защото синът им се ражда с диагноза церебрална парализа.

Оттам нататък животът и на двамата се променя. Мариана напуска работа, за да може да се грижи всеотдайно за детето си, а Константин пък работи непрестанно, за да се грижи за тях. Влагайки всичката смелост и кураж, които имат, двамата се справят с тази разтърсваща ситуация.

Преди няколко месеца се ражда и вторият им син, с който всичко е наред. Днес двамата са изпълнени с оптимизъм и са готови да преодолеят всички несгоди. Отдали се изцяло на задълженията, които имат – Мариана, на грижите за дома и децата, а Константин – на работата си, на двамата не им остава много време един за друг. И така не успяват да отпразнуват петата годишнина от тяхната сватба, защото Константин трябва да е на работа.

Точно за това той ни потърси, за да направи една незабравима изненада на съпругата си, с която да изкаже цялата си любов към нея и двете им деца.