Майката на Димитър Бербатов в "Море от любов"

И за финал - историята на разкайващия се Илия от София

Реклама

Тази събота, 13 февруари в първата история ще ви запознаем с 22-годишния Владимир от Димитровград. Преди пет години той започва връзка със своята връстничка Пламена. С течение на времето двамата преживяват и хубави и лоши моменти, но са заедно и всичко е наред. До преди два месеца, когато Пламена ненадейно слага край на връзката им. Озадачен и объркан, Владимир потърси нашата помощ.

Във втората история ще ви покажем трайността и силата на едно 46-годишно приятелство. Потърси ни майката на феноменалния български футболист Димитър Бербатов - Маргарита, която искаше заедно да накараме нейната най-добра приятелка Таня да изживее един незабравим миг на сцената на "Море от любов". Точно на 13 февруари Таня навършва 50 години.

И за финал - историята на разкайващия се Илия от София. Той почти година вече търси начин да върне при себе си жената, на която е изневерявал неколкократно. Тя и невръстната им дъщеричка го напускат преди 10 месеца. Дълбоко разкайващ се за постъпките си и безсилен да се справи с издигнатата стена между него и любимата жена, той ни потърси за помощ.