Млада майка благодари на родителите на любимия чрез "Море от любов"

Ученичката се грижи за 6-месечния си син, докато таткото работи в Англия

Реклама

В първата история тази седмица ще ви запознаем със Зорница и Красимир от София. Двамата се запознават преди близо 3 години и месец по-късно заживяват заедно. Оттогава до днес двамата са изцяло отдадени един на друг. Напоследък обаче Красимир често се прибира изнервен у дома. Това беше и поводът Зорница да ни потърси, за да й помогнем да върне усмивката на лицето на своя любим.

След това ще ви разкажем историята на Даниела от с. Момина Клисура, близо до Белово, Пазарджишко. Тя е ученичка и в същото време се грижи за своя 6-месечен син – Александър. Нейният любим – 12 години по-големият от нея Антон, в момента работи в Англия. Преди да го срещне, животът на Даниела преминава през много житейски препятствия. Едва когато се запознава с Антон, тя открива какво е истинско семейство в лицето на неговите родители – Светла и Атанас. Това е и поводът да ни потърси, за да изрази дълбоката си признателност и безгранична любов към хората, които я приемат в дома си безрезервно.

И за финал ще ви срещнем със Стоян и Ваня от Пазарджик. Двамата са заедно от 7 години. Живеят на семейни начала и заедно отглеждат 6-годишния си син – Кристиян. Проблемите в отношенията им започват преди 2 години и са свързани с финансови неуредици, които Стоян често премълчава пред Ваня. Притеснен, че тя отдавна е спряла да му има доверие и осъзнавайки колко я е наранил през годините със своите лъжи, той потърси нашата помощ.