"Море от любов" в ролята на семейна полиция

Ще видим историята на бременната Ивайла и нейния съпруг Чавдар, който не може да се пребори с алкохола

Реклама

В първата история  ще се запознаете с  Христо. Той е от Добрич и живее при родителите си в семейното им жилище. Преди три месеца Христо се запознава в Интернет с 31 годишната Мирослава. Тя също е от Добрич, разведена е и има две деца. Факт, който не е приемлив за родителите на Христо.

След  това ще ви срещнем  с Ива от Самоков. Тя е на 19 години и съжалява за всичко, което е причинила на бившия си вече приятел Любослав. Късно ли е за нейното разкаяние предстои да разберем.

И за финал ще се срещнете с едно младо семейство от град Перник. Потърси ни 21 годишната Ивайла. В писмото си до нас тя разказва, че със съпругът й Чавдар имат много проблеми предимно свързани с неговото пиене. Молбата на Ивайла е да се опитаме заедно да вразумим Чавдар, особено сега, когато тя е бременна с второто им дете. Решихме да не се виждаме с двамата ни герои поотделно, а директно да ги посетим на домашния им адрес, в качеството си на семейна полиция. Заедно ще проследим какво се получи от срещата ни с Ивайла и Чавдар в град Перник.