"Обичам те" след 53 години съвместен живот

За трънливите изпитания и щастието на двама души, прекарали целия си живот заедно

Реклама

За начало тази седмица ще ви запознаем с Борислав и Надя от София. Двамата са заедно от 6 години, но преди около седмица, неочаквано за Борислав, Надя решава да го напусне. Вината за този драстичен финал на любовната им история той открива в нерешителността си да предложи брак на своята половинка от една страна, от друга - в множеството финансови проблеми, които сам признава, се отразяват пагубно на либидото му, а оттук и на сексуалния им живот.

След  това ще ви разкажем историята на Надежда и Николай от София. Двамата са заедно от 10 години. Преди около 2 месеца обаче Николай започва да говори за раздяла. Лутайки се измежду причините, довели ги на ръба на пропастта, смазана от реалността да изгуби най-близкия си човек и единствен любим, тя полага огромни усилия да превъзмогне себе си и да се превърне в жената, която смята, че Николай иска да бъде.

И за финал ще ви срещнем с Надя и Георги от Елин Пелин. Тя е на 73 г., той - на 77 г. и са заедно от цели 53 г. Родители са на три деца – дъщеря и двама сина, които от своя страна ги даряват общо със 7 внука и 3 правнука. Животът им преминава както през трънливите пътеки на изпитания и премеждия, така и през отъпкания и безгрижен път на разбирателството и любовта. За да ги видим днес един до друг, хванати за ръка, да произнасят най-съкровеното и чисто ”обичам те”.

Не пропускайте "Море от любов" тази събота, 18 юни, от 18 часа.