Тази събота: Три истории в едно

Николай иска да спаси Ангелина. Диан сбъдва мечта на Силвия. Цвети моли Милен да се върне...

Реклама

Тази събота, 14 юни ще ви запознаем с историята на Николай й Ангелина. Николай е на 30 години и работи в бензиностанция, а Ангелина е на 25 и работи като офис сътрудник. Запознават се преди осем години като колеги на едно и също работно място. Николай много харесва Ангелина, но тя по никакъв начин не отговаря на чувствата му. След време двамата започват да работят на различни места и така контактът между тях изчезва.

Няколко години по-късно обаче съдбата отново ги събира, като за втори път се оказват колеги на едно и също работно място. Но този път чувствата между двамата са взаимни. След кратък флирт двамата стават гаджета, а не след дълго заживяват в къщата на Ангелина, заедно с баща й и брат й. Малко по малко Николай започва да научава много подробности от живота на Ангелина – на 13 години майка й почива, а в периода, в който двамата не са подържали контакт, тя се разболява тежко от анорексия, като никой от семейството й не забелязва. Единственият, който обръща внимание на това е вуйчо й. Ангелина отслабва толкова много, че накрая тежи 24 кг, а лекарската прогноза е, че й остават три дни живот!

В началото на общото им съжителство, отношенията между Николай и бащата на Ангелина са много добри. Разбирателството по между им започва да дразни Ангелина, тъй като във всички ситуации Николай се съгласява безрезервно с баща й. Не след дълго ситуацията се обръща в коренно противоположна посока и Николай започва да обвинява бащата на Ангелина, че е твърде резервиран към нея, че не й обръща достатъчно внимание, че не проявява нужното разбиране. Това отново поставя Ангелина под огромно напрежение и я принуждава да каже на Николай, че трябва да напусне дома й. Малко след раздялата им тя преживява микроинсулт!

Николай се обърна към "Море от любов" ужасно объркан от случилото се. От разпокъсаният му разказ стана ясно, че единственото му желание е да спаси Ангелина, като двамата заживеят на ново място, далеч от сивотата и потиснатостта, които царуват в бащиния й дом.

Във втората история

ще ви запознаем с едно момче на име Диан, който реши да изненада своята приятелка Силвия. Двамата се познават половин година.

Диан ни сподели, че между тях пламва любов, само след няколко телефонни разговора. Но напоследък е бил груб със Силвия. За да й покаже колко много я обича, Диан реши да й подари едно "Море от любов" и да сбъдне мечтата й.

Силвия е част от публиката в студиото на предаването и така, очаквайки поредната романтична история, с изненада разбра, че в тази история героите са й добре познати, защото героят е Диан, а героинята е тя!

За финал ще ви срещнем с Цветана и Милен от София

Той е на 27 години, по професия автомонтьор. А тя е на 30 и е бременна в деветия месец! Двамата се запознават на една тролейбусна спирка, където много често се засичат. Милен е впечатлен от Цветана и започва да обмисля план за действие, с който да й направи впечатление. Така един ден той се появява на спирката с букет цветя, които подарява на Цвети като й оставя и телефона си. Двамата започват да се срещат, да излизат заедно и след време се събират да живеят в дома на Цвети.

Милен започва да прави планове за съвместното им бъдеще, дори й предлага брак. Но тя предпочита да прави такива планове по-обмислено и да изчаква във времето. Милен става все по-изнервен, а поведението му към нея е агресивно. Започва да пие, дори се е случвало и да я удря. Освен всичко останало е твърде тираничен и подозрителен към Цвети. Забранява й да излиза и смята, че всички нейни приятели и познати я настройват против него.

Потърси ни Цвети, след като Милен напуска дома, в който живеят заедно и отива при майка си. Тогава Цвети е бременна в осми месец, чувства се ужасно самотна и заплашена от неяснотата на това, което й предстои. "Аз знам, че имаме много проблеми и постоянно се караме – споделя ни Цвети, - но това, което изпитвам към него е толкова силно и искрено – чувство, което не съм изпитвала към никой друг. Искам пред всички да изкрещя колко много ме боли, колко много го обичам и колко много ми липсва!".