Тази събота в "Море от любов"...

В първата история тази събота, 7 юни ще се запознаем с Георги и Биляна. Героите във втората история се казват Мартин и Адриана

Реклама

Георги и Биляна са на 28 години и са от София. Георги работи като управител на автомивка, а Биляна като управител в детски магазин. Двамата се запознават като на филм – един ден Георги се качва в едно такси и шофьорът в него се оказва жена, при това много симпатична и млада. Георги усеща, че е обзет от странно чувство, което дори и децата знаят, че се нарича "любов от пръв поглед". Под претекст, че ще му е нужно много често да ползва такси, Георги взима телефонният номера на Биляна. Така започват да се чуват, да се виждат и две седмици по-късно двамата вече живеят заедно.

Всичко между тях е прекрасно, но за Георги има един недотам прекрасен момент, който помрачва любовното чувство между двамата. Това е, че Биляна се среща много често с бившия си приятел, като причините за това са съвсем прагматични – общият им бизнес с таксита. През влюбения поглед на Георги нещата не изглеждат точно така и раздразнението и отчуждението започва да присъстват все по-често в отношенията му с Биляна.

Така, обзет от чувство за несигурност и в желанието си да покаже, че е наранен Георги решава да празнува Коледа без Биляна въпреки, че имат предварителна уговорка за това. Малко по-късно, на Нова година Георги се появява със същия сценарий и се обажда на Биляна в последния момент, за да й каже, че няма да празнува с нея, а на парти с приятели. След около месец по-късно напрежението между тях достига връхната си точка и на 24 януари  Биляна си събира багажа и напуска Георги.

Жоро обаче не може да приеме това нейно решение. Той смята, че Биляна все още го обича. Затова се обърна към екипа на най-романтичното шоу, с молба да възбудим в нея любовното чувство, с което e започнала връзката им и което според Георги  все още се крие някъде в Биляна, докато при него е съвсем явно.

Героите във втората история се казват Мартин и Адриана. Мартин е на 18 години и тренира борба, като в същото време работи и като барман. Адриана е 15-годишна ученичка, която мечтае един ден да следва право в Германия. Двамата се запознават случайно, на среща с общи приятели. Мартин е впечатлен от Адриана, която обаче тогава се държи доста грубо с него. Въпреки това двамата си уговарят среща на кафе три дни по-късно. Срещата се оказва не толкова романтична, защото на нея отиват Мартин, Адриана и... бившето й гадже Кристиян. Мартин е като попарен и си тръгва с разбити илюзии. По-късно същият ден двамата с Адриана отново се срещат. Тя му се извинява, казва му, че е било случайно, а след това първата целувка между двамата вече е факт! "В този момент целият се разтреперих", споделя Мартин. Това е и началото на тяхната връзка.

Преди няколко месеца обаче Мартин случайно засича разговор между Адриана и Кристиян, в който двамата си уговарят среща. С дълбока тъга Мартин се опитва да разбере какво става и естествено иска обяснение от Адриана. Тя му казва, че го обича, но все още изпитва чувства към бившия си приятел и не може да го забрави. Тласкан от силната си любов към нея Мартин й прощава, но разбира, че тя се среща и с двамата, като и на двамата им казва, че ги обича.

Мартин потърси съдействието на "Море от любов",  за да покаже колко огромна е обичта му към Адриана. Да й признае, че не може без нея, но в същото време и да й покаже, че е крайно време да направи окончателен избор по отношение на връзката им.