Тази събота в "Море от любов"...

Един съпруг опитва да спаси брака си, а една дъщеря търси благосклонността на родната си майка...

Реклама

В първата история ще ви срещнем с Борислав и Диана. Двамата са женени от 12 години, разликата във възрастта им е също 12 години и имат 10-годишен син на име Евгени. Бракът им е хармоничен и между тях цари разбирателство. Но съвсем неочаквано за Борислав от началото на годината Диана започва все по-често да говори за развод. Борислав се опитва да открие къде се крие причината за това нейно решение след като двамата никога не са били разделяни от някакъв по-значим конфликт.

Въпреки че не иска гласно да си го признае, според Борислав в живота на Диди най-вероятно се е появил нов човек тъй като тя е танцьорка в ансамбъл за народни песни и танци и много често пътува по турнета. Докато Борислав се опитва да намери разрешение на проблема, Диана завръщайки се от последното си турне е категорична, че нещата между тях не вървят и твърдо настоява за развод.

За помощ към "Море от любов" се обърна Борислав, с надеждата да спаси семейството си. Да каже на Диана колко много я обича и че е готов да й прости и да й даде време да преодолее сегашната си авантюра.

Във втората история ще ви запознаем с Катя и Мария от Варна

Катя е на 19, а Мария е на 39 и това, което ги свързва, е че са майка и дъщеря. Но... има и нещо, което ги разделя. Още от 5-годишна възраст Катя, заедно със сестра си, която тогава е на 7, живеят при баба си. Майка им има труден с живот с първият си съпруг – техният баща.

Когато Катя е в първи клас, майка й се развежда и малко по-късно се омъжва за втори път. От втория си брак тя има двама сина, но опитите й да заживеят всички под един покрив се оказва неуспешен. Вторият й мъж – Иван, не успява да приеме двете момичета. Той се държи агресивно към тях и в грубостта си понякога е стигал и до бой! Двете момичета отново се връщат да живеят при баба си. Връзката с майка им става все по-тънка и формална.

Сестрата на Катя бяга във Франция, за да търси късмета си там. Малко по-късно идва и новината, че е загинала в автомобилна катастрофа. Усещането за самота все повече завладява Катя, но майка й, в опита си да съхрани второто си семейство така и не я дарява с нужното внимание и обич.

Потърси ни Катя, без да обвинява майка си или да е враждебно настроено към новото й семейство. Тя просто иска да й каже, че винаги може да разчита на нея и дори да е малко винаги ще има нужда от нейната майчина любов.