Тази събота в "Море от любов"...

Запознайте се с Елица и Сава и Калоян и Гергана

Реклама

Първата история е за Елица и Сава. Всичко започва на една Нова година, когато Елица отива с приятелка на купон, на който е и Сава... и както се казва "Нова година - нов късмет". Точно като в приказките след дванадесeт часа двамата вече са се целунали за първи път и това е началото на една двегодишна връзка, изпълнена с много любов и романтика. Ученическите им години свършват и двамата се потапят в нов период от живота си – идват нови емоции, нови приятели, нови ангажименти в постепенно започват взаимно да се отдалечават един от друг. Романтичната им приказка започва да се превръща в ежедневие, в което скандалите присъстват все по-често.

След това Елица усеща, че започва да изпитва чувства към друг човек, Сава - също. "Казвали сме си думи, които не могат да се забравят – споделя Елица. – При един от поредните ни скандали нещата достигнаха до връхната си точка, след което се разделихме". Тя все още не може да забрави Сава и ни пише с надеждата, че двама души, които са били всичко един за друг, могат да си дадат втори шанс. Защото нищо не може да запълни липсата на човека, когото обичаш.  

Втората история е за Калоян и Гергана. Той е от Пазарджик, а тя от Враца, но и двамата отдавна живеят в София. Заедно са повече от три години и в главата на Калоян все повече назрява идеята да предложи брак на Гергана. Тя  обаче му заявява, че трябва да се разделят за известно време и заминава при родителите си във Враца. Когато се връща открива подозрителни снимки на компютъра на Калоян, както и недвусмислени разговори по скайп с други момичета. За Гергана това е ясен знак, че Калоян не е човек, на който може да има доверие. Това се оказва повратна точка в съвместният им живот, който  в последно време е лишен от романтични емоции. Гергана е категорична в решението си да се разделят.

За Калоян това е една глупава шега, която му коства да загуби любовта на живота му. "Най-страшното не беше, че флиртувах по интернет, а че се опитах да скрия от нея истината", казва той. Потърси ни за помощ с молба Гергана да му прости, защото животът му без нея е нищо и "ако не сте виждали истинска любов, то това е нашата". Запознайте се и вие с един мъж, който иска да си върне любовта.