Тази събота в "Море от любов"...

Във финала на предаването ще ви запознаем със Стефан - момче, което иска да засвидетелства цялата си почит към една жена наричана от него "Г-жа Пепи"!

Реклама

Героите в първата история се казват Васил и Николинка. Те са от село Стожер, близо до Добрич. Когато двамата се срещат, Васил е женен, но скоро след запознанството им се развежда. Въпреки че с Николинка имат 15-годишна разлика, двамата решават да се оженят. Ражда им се и дъщеричка, която кръщават Виктория и всичко между тях е идеално.

Не след дълго обаче Васил започва работа на кораб и отсъства от вкъщи за по-продължително време. След дългите си пътешествия по море, Васил решава да работи в чужбина и следват години на гурбет в Канада и САЩ. Междувременно Николинка се връща обратно в родната си къща. След това получава покана от майка си, която живее в Гърция, да отиде при нея заедно с детето и след кратко гостуване се прибират в България.

Поради факта, че помощта, която получава от Васил е основно под формата на пари, които им праща, Николинка започва да прави планове за бъдещето си и това на дъщеря им като възнамерява да заживеят в Гърция. Това оставя Васил в безтегловно състояние и той най-накрая осъзнава, че връзката му със семейство напълно ще се скъса и е на път да го загуби. Разтърсен, той веднага се връща в родното село с надеждата никога повече да не се разделя със семейството си, но с изненада разбира, че Николинка се е превърнала в една много по-самостоятелна и самоуверена жена. Васил се обърна към "Море от любов", за да запази най–ценното, което има - семейството си!

Втората история е за Виолетка от Варна

Тя е разведена и има две деца, който са отраснали в дома на майка й, а Димитричка е помогнала много при отглеждането им. Наскоро тя навършва 80 години и именно този юбилей е поводът Виолетка да се обърне към екипа на предаването.

Още от трети клас тя знае, че е осиновена и Димитричка не е истинската й майка. Но никога през живота си не се чувствала по-малко обична. Напротив, усещала е с пълна сила родителската обич! Затова Виолетка реши да изкаже цялата си любов и признателност към Димитричка – такава, каквато може да съществува само между майка и дъщеря!

Във финала на предаването

ще ви запознаем със Стефан - момче, което иска да засвидетелства цялата си почит към една жена наричана от него "Г-жа Пепи"! Стефан е живял със семейството си до 11-годишната си възраст, след което майка им ги изоставя, баща му влиза в затвора, а единственото внимание, което получава от по-големите си братя е постоянен тормоз и насилие.

Така Стефан се озовава на улицата. Там го намира г-жа Пепи, която работи като възпитател в дома към сдружение "Гаврош". Тя е първият човек, от който Стефан получава обич и топлина, и който проявява истинска загриженост за него. Сега Стефан е на 18 години и в писмото си до екипа на "Море от любов" споделя, че "Г-жа Пепи няма деца, а аз имам родители, които не ме обичат. Затова я чувствам като своя майка!".

Единственото желание, което Стефан има, е да покаже пред всички огромното си уважение и обич към Г-жа Пепи. И че в негово лице тя има човек, на когото винаги може да разчита.