Цирковите артисти Ана и Георги Кехайови в "Море от любов"

Ще се запознаем с историята на Елица и Александър от София и седемгодишния им син Людмил

Реклама

През май Елица и Александър празнуват осем години от сватбата си. Елица потърси екипа на "Море от любов" в желанието си да направи една незабравима изненада на своя съпруг. Тя иска да му каже колко много го обича, че той и сина й са нейният свят и да му благодари за обичта, с която ги обгражда.

Силната любов между двамата обаче е помрачена от тежкото сърдечно заболяване на синът им. Предстои сериозна операция на детето. Затова Елица иска да вдъхне кураж и смелост на Александър, да му каже, че тримата заедно ще се справят с това тежко изпитание, благодарение на тяхната любов. Защото той е любимият им съпруг и баща, когото обичат истински, с цялото си сърце.

Във втората история ще се срещнем с едно невероятно семейство – цирковите артисти Ана и Георги Кехайови. Името на фамилията е емблематично за акорбатичното цирково изкуство. Имат десетки награди, записани са в книгата на рекордите на Гинес, обиколили са земното кълбо с участията си на най-престижните циркови арени. Запознават се през 1964 година, а през 1967 се женят под купола на цирка и целият им живот е белязан от него. Раждат се двете им дъщери Деспина и Гергана, които също отдават живота си на цирка - омъжват се за циркови артисти в Америка. В момента внуците на Ани и Георги, макар и съвсем малки, също се занимавт с акорбатични номера.

Циркът е дал много на семейство Кехайови, но им е нанесал и незаличим травми – през 2004 година голямата им дъщеря Деси загива под купола по време на свое изпълнение. Въпреки всички неволи, животът на семейство Кехайови е вълнуващ, белязан от две огромни любови - тази към цирка и тази между тях. Докоснете се и вие до невероятната история на тяхната обич.