В "Море от любов и след това...

Тази събота, 26 юли е последното предаване от поредицата "Море от любов и след това"

Реклама

В първата история отново ще ви срещнем с Мирослав и Теодора от София. Двамата са сервитьори и имат връзка от пет години, когато след една купонджиийска вечер, Миро кани Теодора за дама на абитуриентския си бал, а след това и заживяват заедно. Малко по-късно идва и радостната новина, че ще стават родители - ражда се дъщеря им Моника, която в момента е на 2 години.

Опитите им да бъдат задружно семейство обаче постоянно се провалят от непрестанните им караници. Теодора постоянно упреква Мирослав, че не е достатъчно дорасъл и отговорен да бъде баща, а той от своя страна я обвинява, че е прекалено зависима от родителите си. Така идва моментът, в който Теодора се изнася окончателно и заживява при родителите си заедно с Моника. Мирослав разбира колко много му липсва семейството и за това се обърна с молба към екипа на "Море от любов" да му върнем двете най-скъпи същества. А какво е продължението на тази история, излъчена на втори февруари 2008 година?

След това ще ви срещнем за втори път с Иван и Радостина от Варна

Той е на 27 години, а тя на 24. Двамата се запознават в заведението, където Радостина работи като сервитьорка. Между тях започва една романтична връзка, която не е помрачавана от абсолютно нищо. Въпреки, че Иван е разведен и има шестгодишна дъщеря от предишния си брак, тримата заедно се разбират чудесно. Но докато Иван е наясно с миналото си, изведнъж се оказва, че при Радостина нещата не стоят така и един ден тя признава на Иван, че все още изпитва чувства към бившият си приятел. Раздвоена от тези чувства, Радостина се разделя с Иван, като не слага окончателен край на връзката им, а по-скоро се опитва да си изясни нещата. Иван потърси екипа на "Море от любов", за да й покаже, че заслужава любовта й повече от бившия и приятел. Ще видим как се е развила тази история излъчена на 22 март тази година.

Накрая ще си припомни и историята на Гьонюл Махмуд

Тя е родена със силно нарушено зрение, което прави живота й доста по-тежък от този на другите. Всичко обаче се променя, когато се запознава с музикалната педагожка Снежана Димова и тонрежисьора Красимир Янев. Чрез тях тя открива, че има таланта да пее. Участва във формация "Палас", с които се потапя в невероятната за нея атмосфера на сценичната изява.

Тази приказка обаче свършва. Поради липса на спонсори формацията се разпада и Гьонюл е принудена да се върне в родното Дулово, където живее сред "убийствена тишина". Единствената й мечта бе отново да зърне поне за час Краси и Снежи. Ще видим продължението на една история излъчена през март тази година, в която радостта и надеждата се завръщат.