В "Море от любов и след това"

В епизода тази събота, 12 юли, както и в следващите два, ще надникнем в живота на хора, които вече са участвали в "Море от любов", за да разберем какво се случва с тях сега

Реклама

В първата история ще ви срещнем отново с Велимира от Русе и Александър от София. Тяхната история бе излъчена на 30 декември 2006 г. Тогава Вили се обърна с молба към нас да изненадаме Александър за рождения му ден с изпълнение на любимата му певица Есма Реджепова. За Вили Александър е идеалният мъж, любовта на живота й, такъв който те кара да обичаш до полуда и да искаш да прекараш вечността с него. Ще разберем как се чувстват година и половина по-късно двамата, обсебени от любовта си.

Във втората част ще видим продължението на една история излъчена на 26 май 2007 г. Това е историята на Ивайло и Михаела от София. Ивайло се срещна с екипа ни случайно на улицата. Задъхан и притеснен, той носеше в себе си чернова на едно писмо, което е било предназначено за екипа ни. Любовта обаче не чака подходящо време и място и въпреки че бе с работно облекло, Ивайло не се поколеба да застане пред камерата, за да излее чувствата си към своята любима Михаела. А в студиото нея я чакаше изненада – предложение за брак! А за всички останали имаше още една радостна новина – Ивайло и Михаела очакваха дете! Какви изненади им се случват сега ще разберем при новата си среща с тях.

В края на предаването ще проследим историята на Ваня и Ивайло от София. Тяхната връзка е на четири години и опитите им да живеят заедно са винаги изпълнени с някакви дрязги – от една страна проблеми с втория баща на Иво, после пък с бабата на Ваня. Всичко това довело Ваня до едно доста изнервено състояние. От своя страна, тя пък си изкарвала целия яд на Ивайло. Един ден обаче Ваня доста прекалила в упреците си към него, а на всичко отгоре на този ден е и годишнината от връзката им. Тогава Ивайло взел решението да се разделят за малко. Тази постъпка накарала Ваня да преосмисли поведението си и да разбере, че не може без Ивайло, защото той е любовта на живота й. Какво се случва с чувствата им сега и дали са предприели по-голяма стъпка в съвместният си живот - ще разберем в продължението на тази история излъчена на 17 ноември 2007 г.