Великденско чудо за 6-членно семейство

Голямата изненада за Ваня и Красимир идва в студиото на "Море от любов"

Реклама

Истински празничен брой на "Море от любов" се роди благодарение на усилията на Наталия Симеонова и един кмет, който не само обещава, но и изпълнява обещанията си. Каузата е повече от благородна - да бъде осигурен дом на семейство с 4 деца, които прекарват години от живота си на площ от... 10 квадратни метра!

Красимир и Ваня са от София. Те се познават от десет години, а от осем живеят заедно. Двамата имат четири прекрасни деца, които са принудени да отглеждат в безумни условия. И понеже нещастието не идва само, най-малкото от дечицата се ражда с проблем - церебрална парализа. Преди четири месеца Ваня напуска Красимир, взема децата и се премества при родителите си. Причините за това са зачестилите скандали, нарастващата агресия от страна на Краси и все по-честата му злоупотреба с алкохол. Всичко това се случва през последната година от съвместния им живот. През четирите месеца на  раздялата, той е спрял да пие и е решен никога повече да не тормози съпругата си. Голямата му надежда е Ваня да му прости, а това, за което не смее и да се надява, е семейството му да получи шанс за нормално съществуване.    

Голямата изненада за Ваня и Красимир идва в студиото на "Море от любов" благодарение на г-н Иван Чакъров – кмет на община "Красна поляна". Той отдавна е запознат с проблема на многодетното семейство и споделя, че те са в дългия списък на нуждаещите се. Сега обаче на дългото очакване му се вижда края. След като се е консултирал и с кмета на София г-жа Фандъкова, кметът на "Красна поляна" е намерил решение!

Малко след Великден изстрадалото семейство ще получи просторен апартамент, където да живеят заедно и, надяваме се,  щастливо!