За втория шанс в любовта

В първата ни история тази събота, 17 май ще ви запознаем с Габриела и Ивайло. И за двамата това е първата голяма любов

Реклама

Габриела е на 18 години, а Ивайло - на 23, но вече имат 5-годишна връзка, изтъкана от силна страст и привързаност един към друг. Преди две години двамата се разделят за известно време, защото любовта на Ивайло е прераснала в неудържима ревност. След това отново се събират и връзката им става по-хармонична от всякога. А Ивайло е станал много по-умерен в проявите си на ревност. Малко след Нова година обаче Габриела решава да сподели с него една своя тайна, която не спира да я разяжда отвътре. И той научава истината! Най-болезнената истина за един ревнивец... изневярата.

Преди година Габриела пътува до Виена и там изневерява на Ивайло със свой приятел. "Когато му казах разбрах колко много го заболя и колко много ме обича – споделя Габриела. – Това е първият мъж, който съм виждала да плаче пред мен". Габриела се обърна към "Море от любов", за да потърси най-искрена прошка от Ивайло. И с молба да дадат втори шанс на любовта си, защото вярва, че тя още съществува между двамата.

Втората ни история ще ви срещне с Кремена и Венцислав. Кремена е разведена, с две деца и е на 39 години, Венцислав е на 47 години и също е разведен, а от брака си има една дъщеря. Историята на двамата започва преди около 25 години. Тогава Кремена е на 14 г. и за първи път изпитва любовта. И то точно към Венцислав. Въпреки, че имат осем години разлика, Кремена все пак успява да спечели Венцислав като прибавя още няколко годни към възрастта си - казва му, че е на 17. Връзката им е изпълнена с емоции и минава през всякакви перипетии. Срещите им са редки, тъй като по това време Кремена учи в провинцията, а Венцислав е в София. След година и половина Кремена научава една ужасяваща за нея новина - Венцислав ще се жени. Кремена изживява новината много тежко и така пътищата на двамата се разделят.

Двадесет години по-късно една съвсем случайна среща отново ги събира. Въпреки че и двамата много се обичат, се появяват пречки пред любовта им. От една страна е майката на Венцислав, която не одобрява Кремена. От друга страна, Кремена е доста изнервена в последно време и си изкарва всичко на Венци. А от трета страна, е самият Венци, който изнервя Кремена с това, че няма желание за никакви романтични жестове дори и най-малките.

Кремена ни потърси, за да се извини на Венци за грубото си държане, да му признае колко много го обича, и да го накара все пак да показва емоциите си, защото именно малките жестове са тези, които я карат да се чувства значима и желана.