Реклама

Тази събота (16 юли) специален гост на Натали Трифонова в „Геймър“ от 17:00 ч. по bTV Action е най-нашумелият български рапър БОРО ПЪРВИ, който се оказва че е и запален геймър. Той ще разведе Натали из любимата си игра „Star Wars Battlefront II“, а след това двамата ще си говорят за работата на Боро – правенето на музика – и неговото хоби – гейминга. Оказва се, че двете са тясно свързани. 

Изпълнителят на хитове като „Бизнес“, „Да не питат“, „VIVALDI“, „FREESTYLE“, „Изпусна си момента“, „Задната седалка“ и много други ще разкрие и че е силно увлечен по крипто трейдинга и се е качил на метавърс вълната, издавайки един от албумите си под формата на NFT. Какво крие бъдещето според БОРО ПЪРВИ и кой трябва да се страхува от него? 

Преди това Натали, Влади и Дест ще отпразнуват юбилея на една от най-знаковите игри на всички времена – „Warcraft III“. Това заглавие е важно не само защото е сред най-обичаните, а и поради факта, че е дало началото на цял един нов жанр игри, между които „DOTA“ и впоследствие „League of Legends“. Как точно се е случило това, зрителите могат да научат в „Геймър“ днес (16 юли) от 17:00 ч. по bTV Action. 

Влади и Дест няма да пропуснат да споменат и плачевния опит на Blizzard за преиздаване на „Warcraft III“ – фиаското, наречено „Warcraft III: Reforged“. И двамата ще влязат в детайли защо новата версия е много по-лоша от старата. 

В подкаст №47 на „Двама геймъри и половина“, който ще излезе също на 16 юли (събота) в спортния сайт на bTV Media Group – bTV Sport, bTV Plus, Youtube канала на bTV, в Spotify, SoundCloud, Apple и Google, Дедсет и Натали ще изпитат знанията на БОРО ПЪРВИ за „Междузвездни войни“, за да извадят на показ вътрешния му „нърд“.

В подкаст №48 Натали, Влади "Deadset" Рашковски и Величко "Dest" Василев ще говорят за tryhard-ването – манията да играеш на максимум и да спечелиш на всяка цена. Какво е посланието на Дест към състезателните tryhard маниаци и кой от тримата в студиото е tryhard – отговорът в сряда (20 юли) в подкаста „Двама геймъри и половина“, достъпен в спортния сайт на bTV – bTV Sport, на btvsport.bg/dvama-gameri-i-polovina, Youtube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане bTV Plus на btvplus.bg/produkt/predavaniya/37450/gejmar, както и в подкаст каналите на bTV в платформите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.