Deadset и Дест са пътеводитили на Натали Трифонова в новия епизод на „Геймър“

Реклама

Верните спътници на Натали Трифонова във виртуалния свят - Влади „Deadset“ Рашковски и Величко „Дест“ Василев не я изоставят и в новия епизод на „Геймър“. На 26.02 от 17:00 часа по bTV Action зрителите ще получат нова доза забавления с най-актуалното от гейминга.

 

Акцент в епизода ще бъде „Horizon Forbidden West“. Deadset ще направи ревю на излязлата преди седмица дългоочаквано заглавие. Какво е любопитното и как се става успешен в тази игра – ще стане ясно за всички пред екрана.

Другият водач на Натали - Дест - ще я предизвика на дуел. Но не какъв да е, а парти дуел в играта "1-2-Switch".  Престрелка от Дивия запад, доене на мучаща крава, ядене на огромни сандвичи и танци, непосилни дори за извивките на „европейския шампион“ Дест – ще видят зрителите.

В предаването Натали Трифонова ще отдели и време за завършилата миналия уикенд А1 Gaming League.  При нея в студиото ще бъдат Никола „Zudung“ Будинов - коментатор и стриймър на League of Legends и Николай Панталеев - играч на CS:GO и капитан на FATE - най-титулувания отбор, който е и настоящ вицешампион на България.  Те ще разкажат повече за изминалата шампионска неделя и инициативата A1 Gaming League като цяло.

 

За всички фенове на „Геймър“ – предаването продължава и във дигитална среда, чрез видео подкаста „Двама геймъри и половина“.

В епизод 5 на видео подкаста Китодар Тодоров и Влади "Deadset" Рашковски ще коментират как пандемията промени връзката на потребителите с гейминга?  Коя ужасяваща игра с главен герой корона вируса е била любима на Кито по време на локдауна? Геймърите ли бяха най-подготвени за пандемията? Видео подкастът е достъпен на спортната секциа сайта btvnovinite.bg, YouTube и в подкаст каналите на bTV в платформите на Apple, Spotify и Soundcloud.

 

В епизод 6 сме отново с Влади "Deadset" Рашковски и Величко "Dest" Василев. Те с удоволствие обсъждат каква се случва с VR през 2022-ра?  Задава ли се ъпгрейд на хардуера?  Защо няма нови хитови заглавия във VR сегмента?  Отиде ли си завинаги ентусиазмът по виртуалната реалност, въпреки все по-достъпните цени? Потребителите ще видят и чуят на спортната секциа сайта btvnovinite.bg, YouTube и в подкаст каналите на bTV в платформите на Apple, Spotify и Soundcloud.