Ивайло Захариев се изправя в дуел с Натали Трифонова – тази събота в „Геймър“ по bTV Action

Известният български актьор ще разкрие и какви са приликите между киното и гейминга

Реклама

Тази събота (2 юли) в „Геймър“ от 17:00 ч. по bTV Action гост на Натали Трифонова е известният актьор Ивайло Захариев, който се оказва геймър под прикритие. Той ще разкрие пред Натали, че съпругата му също е заклет фен на компютърните игри и дори редовно го „ступва“ на „Mortal Kombat“. Въпреки че е изключително отдаден баща, Ивайло не е против присъствието на гейминга в ежедневието на трите му деца. Как известният актьор се справя с тази трудна задача, едновременно с това поддържайки и звездна кариера – отговорът само в най-новия епизод на „Геймър“ утре (2 юли) от 17:00 ч. по bTV Action.

Натали няма да остави Ивайло да се измъкне лесно от студиото на предаването и ще го предизвика на необичаен двубой в геймърския сет на предаването – дуел с пистолети, спринт на плажа и... доене на крава. Разбира се, не на живо, а в 1-2-Switch, доказано забавната игра на „Nintendo“. Кой в коя дисциплина блесна и по-добър геймър ли е Ивайло от Натали?

Влади 'Deadsest' Рашковски и Величко 'Dest' Василев ще разкажат на Натали за един от най-важните компоненти на всяка компютърна игра – графиката – и различните ѝ стилове – пиксел арт, 2D класическа анимация, 3D реализъм, 3D фентъзи и 3D минимализъм. Най-после Натали ще получи и отговор на въпроса си защо всички нейни гости-геймъри толкова много харесват „ръбатия“ „Minecraft“.

В подкаст №43 на „Двама геймъри и половина“, който ще излезе също на 2 юли (събота) в спортния сайт на bTV Media Group – bTV Sport, bTV Plus, Youtube канала на bTV, в Spotify, SoundCloud, Apple и Google, Ивайло Захариев ще разкрие приликите между киното и гейминга. В коя игра би участвал той, какво е отношението му към създаването на дигитални версии на живи актьори и защо това не го плаши толкова, колкото Натали – разберете само в „Двама геймъри и половина“.

Наскоро водещото геймърско студио „Bethesda“ („Elder Scrolls“, „Fallout“) обяви, че отлага с една година издаването на най-новата си игра „Starfield“. В подкаст №44, който ще бъде наличен в сряда (6 юли), двамата специалисти на „Геймър“ – Влади 'Deadsest' Рашковски и Величко 'Dest' Василев, разчепкват из основи тази тема и разясняват на Натали защо „Bethesda“ са толкова важни и какво е характерно за заглавията на студиото.