Как да влезем в спортна форма с гейминг – тази събота в „Геймър“ по bTV Action

Реклама

Тази събота (9 юли) в „Геймър“ от 17:00 ч. по bTV Action специален гост на очарователната водеща Натали Трифонова е Калоян Христов - Corkscrew2. Корка е и доказан играч, посветен на състезателния гейминг, и опитен стриймър с аудитория от около 160 000 последователи.

Акцент в предаването ще е и неочакваният хит по време на Ковид пандемията – „Ring Fit Adventure“ – фитнес тренировка в домашни условия, маскирана под формата на видео игра. В стандартните игри играчът движи героя си посредством натискане на бутоните на мишката или клавиатурата, но в „Ring Fit Adventure“ единственият начин да накараш героя ти да тича е... да бягаш на място.

Тема в днешния епизод на „Геймер“ е и дългоочакваното продължение на „Diablo“ франчайза. Сценаристът на предаването – Влади 'Deadset' Рашковски, ще разкрие най-новата секретна информация за играта и предстоящата бета.

В подкаст №45 на „Двама геймъри и половина“, който ще излезе също на 9 юли (събота) в спортния сайт на bTV Media Group – bTV Sport, bTV Plus, Youtube канала на bTV, в Spotify, SoundCloud, Apple и Google, Калоян Христов – Corkscrew2 ще разкрие кои са неговите любими игри и с коя е започнал.  Как една игра задържа вниманието на толкова взискателен геймър вече близо 20 години?!

В подкаст №46 Натали и Влади ще дискутират хейта, излял се по адрес на Рон Гилбърт, заради арт стила, който той е избрал за дълго чаканата „Monkey Island 3”. Двамата ще обсъдят и болната „фенщина“ сред някои геймъри. Защо грешното им чувство за притежание ги кара да тормозят авторите на любимите им игри – отговорът в сряда (13 юли) в подкаста „Двама геймъри и половина“, достъпен в спортния сайт на bTV – bTV Sport, на btvsport.bg/dvama-gameri-i-polovina, Youtube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане bTV Plus на btvplus.bg/produkt/predavaniya/37450/gejmar, както и в подкаст каналите на bTV в платформите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.