Реклама

На гости на „Геймър“ с очарователната водеща Натали Трифонова тази събота (28 май) от 17:00 ч. по bTV Action са крипто специалистите Давид Бинев и Васил Альошин – основатели на крипто ексчейндж „Бонекс“, който е концентриран в търговията с дигитални валути. Те ще разкрият на зрителите крипто света от А и Б. Какво е блокчейн – основата на всички крипто валути, и има ли той паралел в установения финансов свят? Какво е общото между крипто и геймърството и как се вписват NFT-тата в цялата тази система? Навлизаме ли в нова ера – тази на Метавселената, и как крипто валутата ще се вмести в нея? Кой проблем решава крипто и с какво превъзхожда нормалната банкова система? Защо крипто и блокчейн са равнозначни на свобода? Инвестират ли българите в крипто валути и колко и защо биткойнът само ще увеличава стойността си в бъдеще? Отговорът на тези и на още много въпроси – в събота (28 май) от 17:00 ч. само по bTV Action.

В предаването тази събота ще бъде направено и ревю на „Steam Deck“. Това е най-новата преносима конзола, която в момента се предлага в изключително ограничени количества, а в България има едва няколко бройки. За щастие, сценаристът на „Геймър“ Влади „Дедсет“ Рашковски от няколко седмици вече притежава „Steam Deck“ и може да сподели реални „hands-on“ впечатления. Двамата с Натали надълго и широко ще обсъдят предимствата и недостатъците на конзолата.

В подкаст №33 на „Двама геймъри и половина“, който ще излезе също на 28 май (събота) в спортния сайт на bTV Media Group – bTV Sport, bTV Plus, Youtube канала на bTV, в Spotify, SoundCloudApple и Google, Давид Бинев и Васил Альошин ще проведат блиц курс по Основи на криптото. Какво точно е крипто – обяснено по най-простия, но и съдържателен начин... Какви са видовете крипто валути и защо Биткоин е кралят и ще остане такъв завинаги? Защо в момента има свиване на пазара и какви възможности отваря това за новите инвеститори? Каква е препоръката към вече реализираните инвестиции и какво е HODL? Можем ли да си харчим криптото? За какво и как? Кое е най-голямото му предимство и какви са възможностите за работа в областта на криптото, където липсват кадри и има огромна бройка свободни работни места за крипто специалисти…

В подкаст №34 на подкаста акцент ще бъде преносимият гейминг – през „Тетрис“ и „Змията“ до току-що излезлия „Steam Deck”. Кое е огромното му ценово предимство и какви са предимствата и недостатъците на преносимия гейминг като цяло и конкретно на най-новата преносима конзола, зрителите ще разберат в сряда (1 юни) в подкаста „Двама геймъри и половина“, достъпен в спортния сайт на bTV – bTV Sport, на btvsport.bg/dvama-gameri-i-polovina, Youtube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане bTV Plus на btvplus.bg/produkt/predavaniya/37450/gejmar, както и в подкаст каналите на bTV в платформите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.