Реклама

Новият брой на „Геймър“ тази събота (11 юни) от 17:00 ч. по bTV Action е посветен на новата игра на „Blizzard“ – Warcraft Arclight Rumble“, която все още в етап на разработка. В момента тече затворена бета, а зрителите на bTV Action ще получат ексклузивен достъп, благодарение на сценариста на „Геймър“, който е и редовен гост в предаването – Влади 'Дедсет' Рашковски.  Анализ от първо лице, както и кадри от играта – единствено в „Геймър“ тази събота от 17:00 ч.

Влади и Натали ще обсъдят в детайли идеята на „Arclight Rumble“ и уникалния за играта подход да не залага само на PvP елемента, а и силно да застъпва PvE. Освен силните и слабите страни, двамата ще коментират и тенденцията големи заглавия да се местят на мобилната платформа. Под вещото ръководство на Дедсет Натали ще се пробва във все още неиздадената игра, където ще трябва да се изправи срещу куп неприятелски настроени кокошки – нещо, което признава, че ѝ се е налагало да прави неведнъж и в истинския живот.

Във втория сегмент от броя гост на „Геймър“ е Васил Альошин от крипто ексчейндж „BonEX“.  Темата на разговора ще бъде крипто майнинга. Какво всъщност представлява копаенето, за което всички сме чували, но за което не са нужни каска и кирка? Оказва се, че това е решаване на малка частичка от едно много сложно уравнение, над което се мъчат всички крипто копачи вече повече от 8 години. Какво се крие зад това уравнение? Защо то не може да се реши? Какво ще се случи, ако го решим? Бъдещето ли предсказваме, впрягайки цялата тази компютърна мощ?

Васил ще разкаже за това как той е чул за Биткойн и как се е запалил по майнинга. Какво копае той сега, когато всички са се засилили към Биткойн? Как крипто копаенето – и по-точно странично генерираната топлина – може да се използва в бъдеще и в бита? Защо очакваме Биткойнът да покачва цената си и в бъдеще? Има ли смисъл да се включим в крипто копаенето и защо и най-слабият компютър има място в ръцете на умелия инвеститор? Отговорите на всички тези въпроси – утре (11 юни) от 17:00 ч. само по bTV Action.

В подкаст №37 на „Двама геймъри и половина“, който ще излезе също на 11 юни (събота) в спортния сайт на bTV Media Group – bTV Sport, bTV Plus, Youtube канала на bTV, в Spotify, SoundCloud, Apple и Google, Васил Альошин от „BonEX“ ще разкрие какво крие VR бъдещето и как то е свързано с криптото. Защо дигиталната валута ще бъде нужна и кога очакваме да се случи това не само на теория, а и на практика?

В подкаст №38 на подкаста Влади 'Дедсет' Рашковски ще покаже колко дебел е рафтът му с изоставени заглавия в гейм библиотеката. Какво може да откаже геймърът от една игра и дали отговорът не е прозаичен – „жена“, зрителите ще разберат в сряда (15 юни) в подкаста „Двама геймъри и половина“, достъпен в спортния сайт на bTV – bTV Sport, на btvsport.bg/dvama-gameri-i-polovina, Youtube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане bTV Plus на btvplus.bg/produkt/predavaniya/37450/gejmar, както и в подкаст каналите на bTV в платформите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.