Павел Колев и Ицака разказват за най-новия си проект пред Натали Трифонова в "Геймър"

Двамата имат YouTube канал с над 420 хил. абонати и готвят риалити шоу с участие на родни инфлуенсъри

Реклама

Комедийното дуо, което от доста време владее българското интернет пространство - Павел Колев и Ицака ще гостуват в „Геймър“ - тази неделя, 20 март, от 17:00 по bTV Action. 

Двамата симпатяги ще седнат на креслата на откровението и ще разкрият пред Натали Трифонова тайната как се гради YouTube империя със смях и постоянство. А те са повече от експерти в областта - в последните 10 години радват публиката с влогове, скечове, музикални видеа, телевизионно предаване и книга. Павел Колев и Ицака оглавяват един от най-успешните български канали в YouTube с над 420 хил. абонати. 

В студиото на „Геймър“ Павел и Ицака ще разкажат и за най-новия си проект - риалити шоу по подобие на световноизвестен формат, в който камерите не изпускат от очи участниците. В проекта ще се включат родни YouTube инфлуенсъри, които ще бъдат затворени в една къща за 40 дни.  Повече подробности относно проекта, датите на провеждане, предизвикателствата и излъчването - както и ексклузивно разкритие на самоличността на двама от участниците – зрителите ще видят в новия епизод на „Геймър“. 

По традиция, гостите ще участват в дигитална надпревара с Натали. Те разцъкаха „Mario Kart 8“. Ще бъде забавно, защото Павел и Ицака ще подходят снизходително към домакинята и дори няма за заподозрат, че Натали ще се подготви и има всички шансове да ги победи! 

Естествено, няма да липсва и ревю на нова игра. Влади Deadset Рашковски и Натали Трифонова ще анализира актуалната версия на  автомобилният симулатор „Gran Turismo 7“.  Играта е разработена с голяма доза реализъм и разполага с пълна колекция от всякакви коли. 

И разбира се, за всички любители на гейминга, съдържанието на предаването прераства и в онлайн пространството с видео подкаста „Двама геймъри и половина“. 

Епизодите на дигиталния формат са достъпни на спортната секциа сайта btvnovinite.bg, YouTube и в подкаст каналите на bTV в платформите на Apple, Spotify и Soundcloud.