Професионален CS:GO коментатор и популярен League of Legends играч гостуват в „Геймър“ тази събота

Реклама

След интереса, който предизвика първият епизод на „Геймър“, Натали Трифонова очаква зрителите и тази събота (12.02.2022) в 17:00 по bTV Action за още сърфиране във виртуалния свят.

Единственият у нас професионален CS:GO коментатор (Counter-Strike: Global Offensive) - Теодор Борисов, е първият гост на Натали тази събота. Освен в родния шампионат, той често получава покани да коментира и за най-големите турнири по света.

Ще стане забавно, защото Тодор ще учи Натали как се произвеждат точни изстрели в CS:GO, а това не е за изпускане.

Един от акцентите в предаването ще е „God of War“ - игра на годината за 2018-та, която преди няколко седмици имаше рилийз за PC и феновете ликуваха. До момента, играта беше предназначена само за PlayStation платформите.

Към Натали и Тодор, в студиото ще се присъедини и Илия Ръжгев, по-известен като Lamzes (или Lmzs) - един от най-колоритните и обсъждани League of Legends играчи в България. Играе за българския отбор на Random 5, който е трикратен шампион на родната гейминг лига. Lamzes и отборът му са Балкански шампиони от 2019 година, като на финала побеждават отбора на Цървена звезда (Сърбия).

Двамата гейминг експерти - Тодор и Lamzes, ще разкажат пред Натали и зрителите за Esports манията по света и в България. Всички пред екраните ще разберат и кои са най-актуалните тенденции, както и защо са толкова запалени феновете.

И това не е всичко! „Геймър“ продължава и извън телевизионния ефир - с подкаста „Двама геймъри и половина“. В пилотното издание гостуват Слави от The Clashers и Дест, които споделят ценни съвети, как човек може да стане успешен YouTube-ър и инфлуенсър.

Подкастът е достъпен в спортната секция на btvnovinite.bg, във всички подкаст bTV канали – Apple подкастSoundcloud и Spotify, както и в YouTube.