ShadowHex и ревю на „Diablo Immortal“ – тази събота в „Геймър“ по bTV Action

Защо Facebook вече е „застаряваща“ платформа – отговорът в подкаста „Двама геймъри и половина“

Реклама

Тази събота (4 юни) в „Геймър“ от 17:00 ч. по bTV Action ще бъде направено ексклузивно ревю на току-що излязлата мобилна версия на играта „Diablo“ „Diablo Immortal“. „Човекът“ на „Blizzard“ за България – сценаристът и анализатор на „Геймър“ Влади 'Deadset' Рашковски, разполага с достъп до ранната бета на играта и ще сподели със зрителите кадри и впечатления от нея.  Влади няма да спести нито хвалбите, нито недостатъците на новата мобилна версия. Любопитен факт е, че 'Deadset' е не само е специалист по „Diablo“, а е и буквално част от „Diablo Immortal“ – създателите Blizzard са кръстили на него елитно NPC.

Специален гост в „Геймър“ тази седмица е българския ютубър ShadowHex, който стриймва пред половин милион последователи. Какво ще сподели той за гейминга в България пред очарователната водеща Натали Трифонова – зрителите ще разберат тази събота от 17:00 ч. само по bTV Action.

В подкаст №35 на „Двама геймъри и половина“, който ще излезе също на 4 юни (събота) в спортния сайт на bTV Media Group – bTV Sport, bTV Plus, Youtube канала на bTV, в Spotify, SoundCloud, Apple и Google, Shadowhex ще разкаже за първите си стъпки като начинаещ ютубър и за това как е достигнал аудитория от половин милион последователи. Ще бъдат разкрити и алтернативните социални мрежи, които дават по-добри условия за създателите на съдържание в сравнение с установените хегемони като Twitter, Facebook и YouTube. Зрителите ще разберат и защо Facebook вече „застарява“ и какви мерки са предприети, за да бъде преодолян този проблем.

В подкаст №36 акцент са мобилните адаптации на велики поредици. Защо все по-често виждаме мобилни версии на установените вече заглавия? Какво може да направи една адаптация успешна или да я превърне в пълен провал? Какъв е гафът на „Blizzard“ и какви са хитрите ходове на конкуренцията? Как мобилните игри хем са безплатни, хем носят големи приходи на създателите си? Отговорите на тези и на още много други въпроси – в сряда (8 юни) в подкаста „Двама геймъри и половина“, достъпен в спортния сайт на bTV – bTV Sport, на btvsport.bg/dvama-gameri-i-polovina, Youtube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане bTV Plus на btvplus.bg/produkt/predavaniya/37450/gejmar, както и в подкаст каналите на bTV в платформите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.

Тагове: геймър shadowhex diablo