Епизод 110 - 119

Реклама

Епизод 110

Антонио казва на Габино, че ако разкара Симон от имението, ще му прости кражбите.

Симон предполага, че Нена го е предала, защото тя е била единствената, която е знаела за кражбите. Затова я упреква. Нена го съветва да говори със Себастиан. Антонио е ядосан.

Нена моли Симон да й помогне да убият Патрисия. Той поврежда камионетката й.

 

Епизод 111

Спирачките на Патрисия отказват. Тя претърпява инцидент с камионетката. Себастиан става свидетел на инцидента и я спасява.

 

Епизод 112

Симон упреква Нена, че е казала на майка си за кражбите в имението. Удря й шамар. В същото време влиза Себастиан и вижда това. Той пита какво става и Нена му казва, че Симон е полудял, защото не може да приеме брака й със Себастиан. Себастиан напада Симон и го удря.

 

Епизод 113

Симон намира Себастиан и му разкрива, че Нена е с него заради парите му, никога не е била бременна и го е накарала да повреди спирачките на Патрсия, за да я убие. Той съветва Себастиан да не се жени за Нена. Себастиан проверява информацията от Симон и разбира, че всичко това е истина. Отива в нотариата, където Нена го чака, за да се оженят и й казва, че е лъжкиня и е научил цялата истина.

 

Епизод 114

Симон е ранен. Идва убиец, който трябва да го довърши, но Рубен го спасява. Двамата хващат убиеца и го принуждават да каже кой го изпраща. Той признава, че е по нареждане на Морено. Рубен доверява на Симон, че третият съдружник в кражбите е Естебан. Симон е шокиран от новината.

Себастиан пита Патрисия дали е получила чек от Нена от името на Алкараван, и тя му отговаря, че не е получавала нищо. Себастиан разбира, че Нена е откраднала парите.

 

Епизод 115

Нена признава на Фабиан, че със Сусана са откраднали парите на Себастиан. Той се ядосва и ги гони от къщата си. Отива при Себастиан и му казва, че лично ще му върне парите, които Сусана и Нена са откраднали.

Сусана предлага на Нена да напуснат Пуерто Дорадо, защото вече е събрала достатъчно пари да живеят спокойно.

Себастиан моли Патрисия да се видят за последен път и й насрочва среща в хотел в Богота. Той е сигурен, че тя няма да дойде, но накрая Патрисия се появява.

 

Епизод 116

Патрисия и Себастиан имат романтична разходка и вечеря в Богота. Тя му признава, че детето, което очаква, е от него. Накрая двамата се разделят.

 

Епизод 117

Нена взима парите от чека на Себастиан и казва, че е готова да ги върне на Себастиан. Сусана се вбесява.

 

Епизод 118

Мартин отива да намери Антонио. Когато се срещат, Антонио е готов да го застреля. Мартин му казва, че Патрисия и Себастиан са се събрали и че ако не му помогне да ги раздели, ще убие Себастиан...

 

Епизод 119

Мартин казва на Антонио, че Себастиан вече знае, че е баща на детето на Патрисия. Антонио отива в Потрийо и заплашва Патрисия. Тя се обажда на Себастиан и му разказва какво се е случило. Той й казва, че единственият човек, който може да е казал всичко на Антонио, е Мартин Асеро.