Епизод 130 - 138

Реклама

Епизод 130

Себастиан и Даниел обявяват, че ще се женят в един и същи ден през следващия месец.

Себастиан връща земите на Мартин.

 

Епизод 131

Месец по-късно Пиер, Себастиан и Даниел са в църквата и очакват своите булки, за да се оженят.

 

Епизод 132

Всички са щастливи. Минава една година. Симон излиза от затвора и се среща с Нена.

 

Епизод 133

Сусана работи във фабриката, а Естер и Фабиан са сгодени. Патрисия и Себастиан са щастливи заедно. Себастиан връща на Симон работата в имението и Нена казва на всички, че със Симон са сгодени.

Епизод 134

Във фабриката откриват заразено теле. Организиран е атентат срещу Морено в полицейския участък. По всичко личи, че Симон е виновен. На Патрисия й се струва, че навсякъде вижда Антонио. Естер оставя Николас в люлката за няколко момента. Когато се връща, бебето е изчезнало.

 

Епизод 135

Всички са в шок от отвличането на бебето. Патрисия предчувства, че зад всичко това стои Антонио. Решава да отиде в затвора със Себастиан, за да се увери, че Атнонио още е там. Когато отиват, го намират да мие чинии. След това обаче Патрисия получава обаждане от Антонио, който й казва, че ако каже на Себастиан за обаждането, ще убие бебето. В този момент влиза Себастиан и я пита с кого говори. Антонио убива Морено.

 

Епизод 136

Симон и Нена отиват в затвора, за да говорят с Антонио. Но вместо него намират друг затворник, който се представя за Антонио.

Антонио отново се обажда на Патрисия, но тя е със Себастиан и е много изнервена. Вместо нея отговаря Себастиан и остава изненадан да открие, че на телефона е баща му, който иска да си уредят среща в ресторант.

 

Епизод 137

Себастиан намира къщата, в която държат бебето. Отива там с агенти и успява да освободи бебето, но Антонио не е там. Той е взел Патрисия за заложница. Преди да я отвлече обаче, тя успява да говори с Мартин и оставя телефона отворен. Мартин и Себастиан отиват до мястото, където Антонио се кани да изнасили Патрисия.

 

Епизод 138 (финал)

Себастиан се опитва да убеди баща си да се предаде на полицията. Той отказва и се самоубива пред очите на сина си. Но накрая всички заживяват щастливи в мир и хармония. Сусана остава сама в затвора, без помощта на дъщеря си, която ражда от Симон. Мартин предлага брак на братовчедка си Камила. Мелинда създава фондация в помощ на жените. Даниел е новият кмет на Пуерто Дорадо, Силвия триумфира в състезанията с коне, Сентея отваря бар с три жени. И всички живеят щастливо.