Епизод 60 - 69

Реклама

Епизод 60

Естер се кара с Антонио, който не е доволен от факта, че жена му подкрепя брака на Себастиан и Патрисия.

Симон започва бизнес с Рубен, като основната му цел е да ограбва имения.

Себастиан търси баща си, за да изглади отношенията си с него.

 

Епизод 61

Пътуването на Фабиан до Богота е изпълнено с изненади. Мариана прави много комплименти на бащата на приятелката й и в най-малко очаквания момент го целува страстно. Той е шокиран, но не е разочарован...

 

Епизод 62

Себастиан не знае за миналото на Патрисия. Той има намерение да се врече във вечна любов и отива в църквата, за да уреди сватбата им. Когато казва на Патрисия, че е уредил църковен брак, тя отказва. Себастиан започва да изпитва съмнения и не разбира поведението на любимата си.

Епизод 63

Без да е канена и заслепена от яд и болка, Нена отива в Потрийо и се развиква, че никога няма да позволи на бившия й годеник да бъде щастлив с Патрисия. Всички гости са шокирани. Естер се опитва да поправи нещата. В същото време Сусана отива в имението на Антонио.

Епизод 64

Хасинта не може да се успокои, докато Патрисия не й каже защо Пиер си е тръгнал вбесен от празника. Когато научава, че сватбата е част от плана на Патрисия и Мартин да отмъстят на Антонио, Хасинта е много разочарована и казва на приятелката си, че няма да участва в този фарс. Антонио се възползва от всичките си връзки и влияние, за да попречи на Себастиан да си намери работа и да прогресира.

 

Епизод 65

Рамон моли Антонио да го подкрепи за нов мандат като кмет, за да не изберат сина му Даниел. Мартин, Роке и други селяни подкрепят Патрисия, която отива и вика пред всички, че трябва да отворят фабриката.

 

Епизод 66

Естер отива в Потрийо и казва на Патрисия и Себастиан, че Антонио е решил да сключи мир с тях и ги кани на обяд. Себастиан отказва да отиде, но Патрисия се съгласява. В крайна сметка и двамата отиват и Антонио ги моли за прошка и ги моли да отидат да живея в Ла Дорада.

Миранда и Хулиета подозират, че Аусенсия е бременна.

 

Епизод 67

Себастиан казва на родителите си, че са решили да се преместят да живеят в Ла Дорада с Патрисия в най-скоро време.

Аусенсия си прави тест за бременност и установява, че чака дете.

 

Епизод 68

След като Патрисия и Себастиан отиват да живеят в Ла Дорада, Антонио е решен да спечели доверието на снаха си и се държи по много смирен и човешки начин. Той обаче има планове да се отърве от Патрисия.

 

Епизод 69

Когато открива, че Аусенсия може да е бременна, Нена й предлага помощта си, за да отиде на лекар във Виявисенсио. Нена обаче не предлага помощта си безкористно. Тя се надява Аусенсия наистина да чака дете, за да развали щастието на Себастиан и Патрисия. По време на протеста Игнасио, бившият годеник на Марина, се възползва от близостта на младото момиче и я прегръща. Тази ситуация събужда ревността на Фабиан.