Епизод 70 - 79

Реклама

Епизод 70

Протестът на селяните не дава нужните резултати. За да не се хвърлят напразни усилия, Антонио, Патрисия и Себастиан търсят начин да блокират пътя към Виявисенсио. От този момент пътят е блокиран и Пуерто Дорадо остава изолирано. По този начин те се надяват да предизвикат интереса на националните медии. В същото време Нена показва на майка си положителен резултат от тест за бременност.

 

Епизод 71

Нена се възползва от отсъствието на Патрисия, за да каже на Себастиан, че е бременна. Той е шокиран от новината. Междувременно Игнасио целува Мариана против волята й. Фабиан вижда това и се намесва, като удря Игнасио, без да се замисля за последиците.

 

Епизод 72

Тази нощ Патрисия си дава сметка, че Антонио и Сусана са любовници, както вече е подозирала. Тя ги заварва да правят любов в имението.

 

Епизод 73

Нена казва на Себастиан, че се чувства самотна и объркана и мисли да направи аборт. След това казва на Патрисия, че чака дете от Себастиан и че той й е предложил да направи аборт.

 

Епизод 74

Патрисия събира семейство Де ла Торе и семейството на Нена и обявява пред всички, че Нена чака дете.

Себастиан открива гроба на Умберто Муньоз в имението Потрийо. Той не знае защо първият съпруг на Патрисия е погребан там.

 

Епизод 75

Нена, Сусана, Естер и Антонио остават безмълвни, когато Патрисия им съобщава, че съпругът й ще подкрепи безусловно Нена и че ще направи всичко възможно да осигури спокойствие на бъдещата майка. След това Себастиан и Патрисия говорят и тя му казва, че двамата нямат бъдеще заедно, защото той я е излъгал за нещо толкова важно.

 

Епизод 76

Изнервен от клеветите на Нена, Себастиан решава да я намери и да разбере защо се опитва да развали брака му с Патрисия. Той иска обяснение от Нена защо е казала на Патрисия, че той е поискал да абортира. След като вижда циничното отношение на Нена, Себастиан й казва, че ще поиска проба за бащинство веднага след като бебето се роди. През това време Мартин казва на Патрисия, че е открил, че собственикът на имението, което преди е било на Фабиан, сега е Антонио.

 

Епизод 77

Патрисия открива, че имението на Фабиан не е собственост на банката, а на Анторио де ла Торе. Мартин я предупреждава да внимава много, защото Антонио може да бъде много опасен, ако разбере кой му е дал тази информация. В същото време Симон отива в къщата на Нена, за да прекара няколко приятни часа в нейната компания...

Епизод 78

Когато разбира, че обецата, която е намерила в офиса на Антонио, е на Сусана, Естер отива при предполагаемата си най-добра приятелка и я упреква за това, че има връзка със съпруга й. Сусана обаче не е склонна да признае за връзката си с Антонио.

Патрисия и Себастиан остават заклещени в средата на реката и никой не може да им помогне. Животът на двамата младоженци е в опасност.

 

Епизод 79

Естер казва на Сусана, че е открила коя е любовницата на Антонио.

Сусана вижда Фабиан и Мариана в хотела, в който Мариана се е настанила. Той тръгва след нея, за да й обясни каква е ситуацията, и Мариана се вбесява.