Епизод 54 - 59

Реклама

Епизод 54

Патрисия е арестувана и заподозряна в отвличането на Себастиан.

Естер получава обаждане от похитителя, който я предупреждава да каже на Антонио да не се свързва с полицията и да не прави скандали, защото в противен случай ще убият Себастиан.

Антонио получава също обаждане от похитителя, който му определя среща в църквата на Пуерто Дорадо.

Мартин, Камила и Диана имат план да измъкнат Патрисия от затвора. Той си дава сметка, че Карина е подхвърлила окървавената риза на Себастиан в Потрийо.

На срещата с Антонио пристига Карина. Казва му, че е дъщеря на Гарсия и че тя е отвлякла Себастиан. Казва му, че ще освободи Себастиан само ако Антонио се самоубие.

 

Епизод 55

Карина отива в имението Ла Дорада, за да предложи помощта си на Естер. В същото време пристига Антонио. Тя му казва, че има два дена да се застреля.

Себастиан се опитва да избяга, но не успява.

Патрисия и Мартин чакат Карина да се върне в хотела, в който се е настанила.

 

Епизод 56

Антонио смята да се застреля, но в този момент идва Габино и го моли да не го прави. Казва му, че сигурно ще открият Себастиан.

Даниел помага на Патрисия и Мартин да избягат от хотела, в който полицията ги издирва.

Патрисия и Карина се карат и се сбиват и се налага Мартин да ги разтърве.

Карина насрочва среща на Антонио на мястото, на което е умрял Гарсия. Тя очаква той да се самоубие, но вместо това убива нея.

 

Епизод 57

Похитителят започва да се притеснява, защото Карина не отговаря на телефона си и не е звъняла от дълго време.

Патрисия открива следи от петрол по ботите на Карина и по килима в хотелската й стая и стига до извода, че държат наблизо Себастиан.

Антонио се обажда на похитителя на Себастиан от телефона на Карина и му предлага 40 пъти повече пари от тези, които му е обещала Карина. Той отказва, като казва, че е брат на Карина и ще убие Себастиан.

Даниел и Патрисия спасяват Себастиан, а похитителят успява да се измъкне. Той отива в хотела на Карина, но Габино го причаква там и го убива.

Епизод 58

Естер посещава Патрисия и й иска обяснение за връзката й със Себастиан. Двете разговарят дълго време и накрая Естер си тръгва спокойна. Тя е уверена, че Патрисия е много добра жена и е истински влюбена в сина й Себастиан.

Фабиан говори със Симон и го моли да поговори с Нена, която е много зле след случилото се със Себастиан.

Той отива при Нена, за да я успокои. Тя го моли да накара Патрисия да си плати за страданията, които й е причинила.

 

Епизод 59

Мартин и Себастиан се карат заради Антонио. Себастиан е много ядосан и казва на Патрисия, че трябва да избере между него и Мартин, защото двамата не могат да живеят под един покрив. Мартин казва на Патрисия, че ще напусне Потрийо. Патрисия моли Пиер да позволи на Мартин да остане в неговата къща.

Естер казва на сина си, че подкрепя сватбата му с Патрисия.