Епизод 80 - 89

Реклама

Епизод 80

Мартин спасява Себастиан и Патрисия. Но първоначално мисли, че Себастиан е наранил Патрисия нарочно и го удря. Себастиан изпада в безсъзнание.

Патрисия казва на приятелите си, че се е отказала от отмъщението си, защото наистина обича Себастиан.

 

Епизод 81

Нена смята да наеме доктор, който да каже на Себастиан, че е направила аборт. За целта трябва да намери пари назаем. Затова казва на Симон, че майка й е болна и се нуждае от пари за лечението й.

След това Сусана отива в Ла Дорада и информира всички, че Нена е направила аборт.

 

Епизод 82

Симон открива Мартин, който издирва Себастиан, за да го убие. Но решава да го остави, защото Себастиан е пречка пред връзката на Симон и Нена.

Патрисия посещава Нена, която й казва, че най-накрая се е оставила на желанието на Себастиан и е абортирала.

 

Епизод 83

Рубен насочва оръжие към Симон, готов е да го застреля. Той обаче му казва, че ако не го убие, може да изкара доста пари от най-добрите бикове в имението Ла Дорада.

Себастиан се опитва да убеди Патрисия, че не е карал Нена да абортира. Тя обаче не му вярва и казва на Мартин, че е решила да възобнови отмъщението си срещу Антонио.

 

Епизод 84

Селяните обясняват на Патрисия, че Антонио не си е спазил обещанията към тях и че не само, че не им плаща по-добре за добитъка, а им плаща по-малко, отколкото преди. Тогава Себастиан отива при Естебан и го кара да плати на селяните това, което им е обещано.

Патрисия разказва на Фабиан, че Антонио е купил земите и имението му. Той в началото не може да повярва. Двамата заедно отиват до там и той е шокиран да научи истината.

 

Епизод 85

Патрисия отива в ранчото, за да търси документи, които компрометират Антонио. И наистина намира такива, но се появява Антонио. Тя се скрива и вижда, че той е придружен от Силвия. Тя не може да повярва на очите си.

 

Епизод 86

Патрисия гони Силвия от къщата си. Когато се прибира, открива документите за развод, подписани от Себастиан. Тя е много тъжна.

Патрисия завежда Фабиан в ранчото Алехадо, за да види с очите си връзката между невярната му съпруга и приятеля си Антонио.

 

Епизод 87

Фабиан вижда Сусана и Антонио да правят любов. Себастиан казва на Патрисия, че трябва да му подпише документите за развод, иначе ще трябва да напусне Ла Дорада.

Патрисия вижда Себастиан да танцува с Карментеа.

 

Епизод 88

Себастиан вижда Патрисия да танцува с Мартин и си умира от ревност. Двамата мъже се сбиват.

Антонио казва на Рамон и Фабиан, че има крадец в имението и трябва да разберат кой е.

Нена иска да накара Себастиан да се чувства зле и му казва, че когато са й направили аборт, са я наранили и са й отнели възможността й да има повече деца.

 

Епизод 89

Мартин казва на Хасинта, че е влюбен в Патрисия. Нена доверява на Сусана, че ще пътува за Виявисенсио със Себастиан, за да си направи изследвания, и ще опита да се сближи с него.