Епизод 120 - 129

Реклама

Епизод 120

Докато Антонио и Габино планират да убият Силвия, за да си отмъстят на Патрисия, Себастиан упреква баща си и му казва, че ако нещо се случи с Патрисия или някой от приятелите й, знае кой ще бъде обвинен затова.

 

Епизод 121

Нена и Мартин са издирвали от правосъдието. Мартин насрочва среща на Себастиан. Двамата се срещат, има размяна на стрелба. В този момент пристига Патрисия.

 

Епизод 122

Естер вижда Антонио и Сусана да правят любов.

 

Епизод 123

Себастиан отново предлага брак на Патрисия. Но тя му казва, че се страхува от Антонио де ла Торе.

 

Епизод 124

Естер кани Габино на вечеря. Габино й казва, че скоро Себастиан ще научи какъв е истинският Антонио де ла Торе. В това време Антонио ги наблюдава от улицата.

Епизод 125

Антонио кани Габино да отиде във фабриката. Той отива и там заварва Антонио и Естер. Антонио кара Габино да убие Естер и му дава пистолет. Габино се прицелва в Естер, но не стреля. Вместо това насочва оръжие си към Антонио и стреля. Но се оказва, че пистолетът не е зареден.

 

Епизод 126

Себастиан казва на Патрисия, че Габино скоро ще му разкрие цялата истина за баща му.

 

Епизод 127

Антонио и Габино се боричкат и си разменят много силни обиди. Двамата се обвиняват взаимно. Накрая се чува изстрел. Габино е ранен. Себастиан, който чува разговора на Габино и Антонио, се втурва да види какво става. Той не може да повярва на чутото.

Най-накрая Габино умира. Симон му звъни по мобилния телефон. Естер отговаря и съобщава на Симон, че баща му е мъртъв.

 

Епизод 128

Себастиан нарежда на Морено да затворят баща му. Всички са тъжни на погребението на Габино. Идва Симон и гледа церемонията до едно дърво. Появява се Себастиан и поставя ръка на рамото му.

 

Епизод 129

Себастиан казва на Симон, че е най-добре да се предаде на властите. Той се съгласява да го направи, но желанието му е да е в същия затвор, в който е и Антонио.