Епизод 90 - 99

Реклама

Епизод 90

Антонио си мисли, че в Ла Дорада са влезли крадци. В действителност това са Мартин и Патрисия.

Естер се обажда на Себастиан и му казва, че Патрисия е помолила да се върне. Той й отговаря, че ще помоли Патрисия да се съберат отново, защото пътуването му до Виявисенсио го е накарало да преосмисли ситуацията. Всички пристигат на събирането, което Патрисия е организирала. Тя им казва, че ще им покаже лицето на истинския Антонио де ла Торе. След това разказва пред всички, че той я е изнасилил и е убил съпруга й.

 

Епизод 91

Фабиан защитава Патрисия и аргументира обвиненията й. След това показва видео, на което се вижда как Антонио и Сусана се любят. След това Антонио пита Патрисия дали се е омъжила за Себастиан, за да му отмъсти, и тя отговаря „Да”. Себастиан е много тъжен и отчаян.

 

Епизод 92

Патрисия отива в Ла Дорада, за да говори с Естер, която е много разстроена след срещата и случилото се. Тя се опитва да обясни на Естер какво изпитва към Себастиан.

Антонио се възстановява от инфаркта и иска да излезе от болницата.

Фабиан гони Сусана от къщата си. Тя отива при Антонио и го моли за помощ. Той й казва да отиде в ранчото. Тя отива, но пристига Естер и я изгонва.

Патрисия открива, че е бременна.

 

Епизод 93

Естер нарежда на наемните работници да подпалят ранчото.

Себастиан връща имението на Фабиан.

Симон предлага брак на Нена, но тя му отказва.

Габино убива Хасинта по нареждане на Антонио де ла Торе.

 

Епизод 94

Патрисия отива в болницата при Антонио и го обвинява за смъртта на Хасинта. Антонио удря Естер, защото тя отказва да спи в една стая с него. В същия момент влиза Себастиан и се ядосва, като вижда това.

Патрисия казва на Симон, че иска да поговорят за неговите „приятелчета”.

 

Епизод 95

Себастиан е разстроен, когато Даниел му казва за смъртта на Хасинта. Той отива при Патрисия, която му казва, че баща му е чудовище и стои зад смъртта на Хасинта. Според Патрисия убийството на Хасинта е отмъщение, задето е разкрила истината на събирането.

 

Епизод 96

Себастиан пита Антонио дали е виновен за смъртта на Хасинта.

Антонио забранява на Себастиан да връща каквато и да е било част от земите му.

Патрисия получава кръвоизлив. Докторът й обяснява, че няма опасност за бебето. Той си мисли, че детето е от Мартин.

 

Епизод 97

Антонио признава на Патрисия, че той е наредил да убият Хасинта. Заплашва я да го остави на мира, защото в противен случай ще избие всичките й приятели. За да й докаже, че не се шегува, й дава да говори с Пиер, който е отвлечен от неговите хора. Единственото му условие да освободи Пиер е тя да оттегли жалбата си срещу него.

Антонио изпраща анонимни съобщения сред селяните. Той ги кара да вярват, че ако отидат на срещата със Себастиан, за да получат земите си обратно, ги чака смърт.

Нена и Себастиан чакат хората, но те не се появяват. Себастиан решава да разбере какво се случва. След това открива, че Патрисия е бременна.

 

Епизод 98

Себастиан научава, че Патрисия чака дете. Той е много щастлив и казва на майка си, че ще намери начин да се сдобри с Патрисия. Той отива при селяните, за да разбере защо не са дошли на срещата, и те му обясняват, че са били заплашени.

Мартин казва на Патрисия, че ще спре да мисли за отмъщение единствено ако тя се съгласи да се омъжи за него. В същия момент идва Себастиан и я пита дали детето, което очаква, е от него. Тя му отговаря, че детето е от Мартин.

 

Епизод 99

Естер упреква Антонио, че е накарал Себастиан да отиде в Потрийо, за да пита за бебето.

Сусана получава работа като асистентка на Естебан. Фабиан и Мариана не са много доволни от тази новина.

Себастиан отива при Патрисия с документите за развод. Тя се опитва да му обясни, че бебето е от него, но той не я изслушва и я обижда.