Бранко насочва пистолет към човек от Табакови

Семейните тайни в "Къде е Маги?” започват да се разплитат

Реклама

След като Радослав Табаков предава себе си и събраната информация за подземния свят на полицията, случаят „Маги Табакова” попада в задънена улица. Следите към Кирил Пашов – Бащата, не водят до никъде, а престъпният бос е намерен убит. Въпреки това се оказва, че той е бил познат на член от клана Табакови, който категорично отрича за него. Неуспехите в разследването водят полицай Чернев до състояние, в което той дори е способен да посегне на живота си, но любовта на една жена го изтръгва от депресията.   

Привидно изглежда, че добрите новини отстъпват място в ежедневието. Ива разкрива на Косьо, че е бременна. Щастието им е помрачено от връщането на Юлия, която има нов план да ги раздели и разкритието, че синът им Дими е забъркан с неподходящи хора и дори е избягал от местопрестъпление.   

В семейство Андонови нещата също са привидно спокойни. След като холдингът е стабилизиран, Катя и Бранко решават да заминат на дълго плануваното пътешествие. Планът е провален, защото Яна си чупи крак, а след скандал, Бранко си признава, че има любовница. Последиците от този пореден сблъсък между двамата съпрузи се оказва драматичен и неподозирано опасен за Катя и Маги - двете жени, които се борят за любовта му и които той се опитва да измами. Как ще приключи всичко това и към кого ще насочи пистолет Бранко, ще видим в неделя, 3 февруари, от 22:30 ч. по bTV.  

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Къде е Маги?” могат да видят епизодите седем дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.