Маги Табакова най-после при семейството си

Неочаквани обрати в "Къде е Маги?” на 10 февруари от 22.30 ч.

Реклама

След като се съвзе от психологическия срив, полицай Чернев е твърдо решен да намери Маги. Топ следователят се връща към всички стари улики и открива грешка, която е повлияла съществено на хода на разследването. Това се оказва достатъчно след броени часове той да се озове отново на място, а кървавите следи, които намира там, да го отведат до тежко ранената Маги. Андрей успява да закара Маги в болницата и да я повери на грижите на чичо й Косьо.

Междувременно, Бранко разказва на Катерина за връзката си с племенницата й и за неуспешния му опит да стреля по нея. Катерина приема хладнокръвно признанията му, прощава му с целувка и го моли да забрави за случилото се. Появата на Маги и успешната операция сериозно притесняват семейство Андонови. За капак полицай Чернев попада на доказателства за връзката между Бранко и Маги, започва разследване, което изнервя всички и стига до най-невероятното откритие - Бранко не е стрелял срещу Маги. Какво ще се случи с Маги, нейното семейство и роднини , ще видим в неделя, 10 февруари, от 22.30 часа по bTV.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Къде е Маги?” могат да видят епизодите 7 дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.