Вяра Табакова и Андрей Чернев се изправят срещу Радослав

Табаков е арестуван за отвличането на Маги след недвусмислени нови доказателства

Реклама

Семейните драми на Радослав Табаков не просто нямат край или решение. Те се задълбочават и изправят срещу главата на клана Табакови дори собственото му семейство и най-близките му хора.

Започналият разрив между Радослав и Варя Табакови достига своя апогей.  След като сам признава на Маринска за връзката си с Вяра, Андрей има 24 часа, за да намери сигурно доказателство срещу Табаков. Полина предлага да помолят Вяра за съдействие, но Андрей категорично отказва да я използва срещу бащата на децата й. Полина обаче не се отказва и отправя предложението си директно към Вяра. Какво решение ще вземе тя и как това ще се отрази на хода на разследването, ще видим тази неделя, 13 януари, от 22.30 ч. само по bTV.

Не по-малко драматични са отношенията и в семейството на Катя и Бранко Андонови

Бранко замисля семейно пътешествие, докато Катя организира парти на холдинг Табакови. Залисани в своите планове, те за пореден път изгубват връзка с  децата си Яна и Георги. Младежите предприемат своеобразен бунт и измислят голяма лъжа, чрез която да се отърват от родителите си за доста дълъг период от време.

Междувременно, Ива е много разтревожена от изчезването на Юлия, а като за капак здравето на съпруга й Косьо се влошава драстично. Как ще се развият отношенията в семействата на Андонови и Илиеви, ще видим в неделната вечер.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Къде е Маги?” могат да видят епизодите 7 дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега. Освен това всеки потребител на voyo.bg, който има активен платен абонамент за платформата през януари, ще участва в томбола. Наградата е лаптоп и 5 едногодишни абонамента.